furt ten isty problem moja mama:/

Príspevok v téme: furt ten isty problem moja mama:/
Nevladzem

Nevladzem uz dalej:(,pisem mame ze ci by mi nemohla poslat niake peniaze,ako na vianoce,lebo sme neboli spolu,a ona ze co otravujem zas s peniazmi,taku mam zlost v sebe ze vlastna matka mi 2 roky uz nic nekupila pod stromcek,pritom dobre zaraba a vyratala som si ze by mi mala platitit 250e na mesiac,chcem ist na intrak co najdalej od nej,alebo do vlastneho bytu nevydrzim to s takou skupanou co mi bude vykrikovat kazde euro s este jej skupejsim priatelom

[zruseny20]

ano, maturovat v 20 je celkom realne ked ma clovek 5rocnu skolu. Ja som maturovala v 19 a to som neprepadla ani mi nevychadzaju zle roky ;)

ale 20 a byt druhak na SS? Jedine ze 2x prepadla.. co by aj zodpovedalo tejto slecne.

Maoam

tak su aj 5-rocne VS, ak niekomu zle vychadzaju roky alebo raz prepadol, tak maximalny vek na maturitu na 5-rocnej VS je 20 rokov (ale to fakt maximalny)...

je to cele vymyslene, vravim, ze bude mat nejakych 13 rokov a nepaci sa jej ake ma vreckove a chcela by neviem co vsetko mat

ja neviem, nam nekoncilo vyucovanie o 13h, bezne sme mavali na SS 8 aj 9 hodin...tak v piatok sme koncili na obed, ale to bola vynimka, lebo ludia odchadzali na busy a vlaky domov, ale pekne sme si to odmakali cez tyzden vsetko

[zruseny20]

keby mala v tej svojej makovici aspon trochu rozumu, tak si vypocita, ze normalny skolopovinny jedinec nebude v 20 rokoch druhak na SS

Maoam

myslienka: tak je to vsetko uplne vymyslene, v skutocnosti ma asi nejakych 13-14 rokov a nepaci sa jej vyska vreckoveho

[zruseny20]

Maoam ved ona uz nevie co si vymysliet! Neviem uz v ktorej teme presne, ale pisala, ze ma 20, ale maturovat bude az o 2 roky! A zrazu je na VS? Je to obycajne debilne decko, ktore nevie co od nudy.. uvidite, ze ked zacne skola, uz jej tu nebude

Nevladzem

kolko je normalne ze dostavaju deti od rodicou peniaze?Ja by som chcela hlavne cez prazdniny ked sa nechodi do skoly,lebo cez skolu by som to asi nestihala sa aj ucit,koncime o 1

Maoam

Nevladzem: pises, ze mas 20, studujes na VS v mieste bydliska? ake mas vydavky na skolu a aky mas rozvrh, kedy by si mohla brigadovat?

Nevladzem

pochopite to:Dtak pisem do kauflandu na brigadu a oni ze to boli ponuky na rok 2011 ze nic nemaju teraz,minule som aj do tesca davala ziadost nic,raz cez inzerat do restiky jednej nevybrali si ma,myslite ze je to take jednoduche si najst brigadu??ja si myslim ze nie,MOZNO raz za uhorsky rok ak sa nieco uvolni