Nevladzem uz dalej:(,pisem mame ze ci by mi nemohla poslat niake peniaze,ako na vianoce,lebo sme neboli spolu,a ona ze co otravujem zas s peniazmi,taku mam zlost v sebe ze vlastna matka mi 2 roky uz nic nekupila pod stromcek,pritom dobre zaraba a vyratala som si ze by mi mala platitit 250e na mesiac,chcem ist na intrak co najdalej od nej,alebo do vlastneho bytu nevydrzim to s takou skupanou co mi bude vykrikovat kazde euro s este jej skupejsim priatelom
furt ten isty problem moja mama:/
podla mna ma 15 a pekne s nou plieska puberta, ale aj na pubišku je dobre sprostá. jej mama by si to mala prečítať, čo tu vypisuje a poslať ju niekam makať.
tak 18e za nocnu driet 8h a cele dva dni mi bolo na picu a staci ist do jedneho obchodu a uz ich nemam:D
ale naroky teda ma riadne, co poviete??? kasmirovy svetrik z benettonu kriste, ma to 20 rokov ale rit nezdvihne
hovorim, rozmaznany spratek, ktory nevie, co so sebou
palicu na teba, lemra lenivá nevďačná
xdanielax: :-DDDD si zabila
moja zlata, tak kedze nie si ochotna zdvihnut svoju luxusnu ritku a ist robit sama (za 20eur na den), tak si najdes nejakeho nabijaka, ktory ti za sex s tebou obcas nejaku luxusnu handru kupi ;-D :-P
ja ti kludne pridem jednu vylepit, ked to nezvladnes sama
jj aj u nas:Dmma t tade gate tricko sveter,ale ta kvalita,chcem poriadny z benettonu mam vyhliadnuty za 50e,znackovi z kasmiru:Da nie naka handra,ale oplati sa tam zas nieco kupit moja sesgra co kupuju tricka v maxe za 20e v sekaci ich maju za 1e tiez:D
a na oblecenie potrebujes 250 eur mesacne?? no ty musis byt dobre rozmaznana..sa ani necudujem, ze ti mama nic nechce dat ked vie, ze to rozflakas na handry