furt ten isty problem moja mama:/

Príspevok v téme: furt ten isty problem moja mama:/
Nevladzem

Nevladzem uz dalej:(,pisem mame ze ci by mi nemohla poslat niake peniaze,ako na vianoce,lebo sme neboli spolu,a ona ze co otravujem zas s peniazmi,taku mam zlost v sebe ze vlastna matka mi 2 roky uz nic nekupila pod stromcek,pritom dobre zaraba a vyratala som si ze by mi mala platitit 250e na mesiac,chcem ist na intrak co najdalej od nej,alebo do vlastneho bytu nevydrzim to s takou skupanou co mi bude vykrikovat kazde euro s este jej skupejsim priatelom

lentilkaaa

ja som pravnicka a pokial je to az take zle a pokial chodis stale do skoly a si plnoleta tak si mozes podat navrh na urcenie vyzivneho....je to trochu silna kava sudit sa s vlastnym rodicom...ale ak si na tom financne naozaj velmi zle a ona ma dost penazi a neprispieva ti na tvoju vyzivu ( co je povinna pokial chodis do skoly na denne studium ) tak sa to da riesit tymto sposobom
no to je az krajne riesenia cisto z pravnej stranky veci...neviem ake su vase vtahy...lebo ako som uz napisala je krajne riesenie

xdanielax

mne sa napr. podarilo byt nezamestnana jeden cas - len brigady. Bolo to uz daavno, ked som skoncila strednu. Za cely cas som si NIC na seba nekupila. Ani ked ma uz moja dobra maminka volala do obchodov, nie, tak mi to bolo blbe. A pytat si od rodicov peniaze .. to som radsej nikam nesla. Bola som rada, ze mam kde byvat, co jest a nejaku tu kozmetiku.
Vzdy ked nakuknem do tejto temy a vidim tu tie primitivne reakcie tej baby, ktora NEVLADZE sa rozculim. A najlepsie je, ze ani nereaguje na to, ze by nejako mohla zmenit pristup.
Ja mam pocit, ze ty si asi ani nikdy nebola chora, alebo co.. ked z tohoto nevladzes.

3nttt

ak je tato tema skutocna...co pochybujem...ale ak... tak by som ti nedala ani korunu. by som ta vyrazila z domu a nech robis aj slapku.vypatlana sliepka...kraaaasna vychova.takze predsa len mas asi za co mame podakovat.

xxxxxxxxxxxx

aj podla mna tie peniaze su ako pridavok na dieta co na nu pobera :-D mna by v zivote od mami nenapadlo pytat peniaze co za mna poberala, ani co mi platila poistku ci co to bolo ze sa setrilo kazdy mesiac a v urcitom veku mi dali tie peniaze ja som ich nechcela nechala som ze su to ich peniaze. Mamka ta zivi, kupuje ti za tie peniazky stravu, mas strechu nad hlavou. ale vidno ze mama je prec citit to na tvojej vychovanosti..vies to su mamkyne peniaze ty si dospela mala by si sa uz starat o seba sama... bud rada a stastna za to co mas, ze mas domov, ze mas sa kde vyspat, ze si mas co obliest, aj ked nie prave kasmirovy sveter, ze mas co jest! uz len nazov temy ze mama je tvoj problem ...vobec si nevazis co pre teba matka robi, ja neprajem nikomu nic zle ale myslim si ze tebe da zivot za toto poriadnu facku... skor ci neskor si hadam uvedomis hodnoty zivota..

BBella

starat sa o sebe, neznamena mat money na drahe hadry, od kedy som zacala brigadovat som neopytala od mamky ani cent na oblecenie, trosku trapne by mi to bolo. a v 20tich by si mala pohnut ritou a makat ked chces make up a neviem co este, dakto nema ani to...sa podakuj mamke ze ta este z domu nevyhodila...ked si mudra ako radio. este stale nechapem preco by ti mama mala davat 250 €....min. mzda na slovensku je cca 320 moja zlata...si vies predstavit mat vlastnu domacnost...a zarabat 320???a zaplatit stravu, SIPO, cestovne, atd????

Maoam

vsak pre mlade baby, co maju 'len' vreckove je aj lacna kozmetika, teraz mi nenapadne hned ze co, ale napr. Essence je fakt lacna, to si kupuju aj pubertiacky, tiene za 2 euro a tak...

jajka001_

ja som sa v tvojom veku nemalovala ani drahe handry som nemala a aj tak na mna leteli. na kozmetiku ti staci sampon mydlo a zubna pasta :)

Maoam

maruska123, moze byt, ze to bola akcia, ale maju mejkapy aj za 9-11 eur, maju rozne, podla toho, aky si vyberies ale ano maju aj za 14-15 eur, to je pravda

kazdopadne vydrzi dlho a je super a je to vzdy lacnejsie ako 20 eur, neviem aku znacku kupuje Nevladzem