S partnerom plánujeme bábätko. Obaja máme už po 35ke. Bolo by fajn, keby sa našla skupinka báb kvôli vzájomnej podpore, výmene skúseností.
Plánujem tehotenstvo v 2012
Mauerka, držím palce! nech je tá "výroba" čo najpríjemnejšia!
sestričku prajem! aj naša slečna si praje sestričku, tatino ma uz aj meno- Zuzanka-ale ja by som radsej ine...nepaci sa mi, ked vravia Zuza...a to by som nechcela..
meduskaTN Babule, ja mam o chvilu 36 a doma 12rocneho chlapa...sestricka by bodla :-) Prave mi skoncil menzes, takze koncom bud. tyzdna ideme spravit prvy "vazny" pokus...
ja mam onedlho 31 a doma uz mam o týzden 8 rocnu slecnu- cize sa uz budem opät citit ako prvorodicka- 1. tehotenstvo som mala rizikové a stravila som ho v nemocnici...a ty?
meduskatn kolko mas rokov?ja tiez planujem tehotenstvo a som z tn :-)
ja planujem otehotniet v juni..takze mam este cas- aj schudnut- lebo si neviem predstavit, ze na tieto moje kilá priberiem dalsích 15
3nttt - ja idem na socialku zajtra, tlaciva uz mam doma- vyplnene, vsetko ostatne vyrataju uz oni-na mieste- povedia mi sumu, aku mam mesacne platit, vsetky udaje od môjho zamestnavatela maju- takze Ti len poskytnu cislo uctu a sumu, ktoru budes mesacne, upozornujem, ze vzdy do 8. dna v mesiaci-platit- tak ma upozornila na soc. urade
Ahojte baby, tak ako sa vam dari? Ja som 4DC, takze este nejakych 10 dni a ideme na to :-)
3nttt Rada by som ti poradila s tym DNP, ale ja som to vzdala, kedze mam mesacny prijem v hrubom taky, ze asi aj tak by som tu matersku mala priblizne na tej urovni ako s DNP, ale skus, ci nebudes mudrejsia z tohoto:
www.modrykonik.sk
chcem sa spytat ze ked si chcem vybavit tu maximalnu matersku tak co vsetko na to potrebujem? predpokladam ze nejake potvrdenie z roboty ze kolko zaraba a co este?
ked si to vybavim do 31.1 tak 9 mesiacov platim este po starom ze jo? neviem sa s toho absolutne vymoptat a to co najdem na nete mi pomoze asi na dve veci. a nechce sa mi ist do socialky s tym ze sa popytam kedze ... sak vieme ako to tam chodi.