Bali ma manželkina sestra.

geekygirl7

No hlavne,ze si spokojny. A bude to v rodine? Co to vlastne znamena,kto taku blbost vymyslel? Vsak to je pre manzelku ovela horsie,ako keby si si nasiel neznamu milenku. Podraz od manzela a sestry zaroven. Krasa. Velebnosti,du blejt.

Bali1

No,naposledy prišla bez nohavičiek s krátkou sukničkou a tak som ju pretiahol 2x,dohodli sme sa tak raz mesačne..čo už bude to v rodine!

balibaba

Bali,uz si dostal vsetky mozne rady, aby si zahol so svagrinou, a tiez aby si dal od nej ruku/a ine, prec.Ja sa chcem opytat nieco ine.Tvrdis,ze tvoja manzelka je strasne ziarliva. Pytam sa, a ma dovod na teba ziarlit? Uz si manzelku podviedol s nejakou inou babou, resp. bola ti tvoja manzelka neverna? Lebo to by potom bolo v uplne inej rovine diskutovat o tom ci mozes/chces fiknut sestru tvojej zeny alebo nejaku inu hociaku babenku.Co chces, pretiahnut vsetky alebo ani jednu.Len vlastnu zenu.

lila111

lila11

Máš pravdu,chlapi myslia celý deň na sex....mám suseda,cez ohradu sa rozprávame o tujach a rozhovor končí o kávičke a ponuke na sex..zmením tému na stromček,či nebude kupovať egreš,že by som chcela a zas skončí tým,že sa môžme aj inač vyrovnať.
Druhej susede nedáva také ponuky,asi som jeho typ a peknejšia a asi to robia i tie nohavice a sukňa! Chlapi by sexovali i s medvedicou,keby podržala.

lila11

je to vtipne.
len k tomu problemu ma hned napadlo, ze chlapi si zvyknu dost namyslat. mam vacsinu kamaratov muzov a niekdy si teda fakt hovorim, ze su strasne mimo. aj mne samej sa stalo, ze si niekto myslel, ze ho balim a pritom by som o neho ani bicykel neoprela. len na zaklade toho, ze sa usmejes a mas kratke nohavice, lebo je 40 stupnov... hlavne taki menej pohladni chlapci si to zvyknu mysliet, lebo inak by sa k ziadnemu aktu plodenia nedostali. priroda to tak zariadila.

smajliQa

jezis Natusa,, jasne ze je to cisty o*eb,,, sak ten videl nahu zenu akurat tak z vlaku,,, co nevidis ze aj ten ruppy aj ten toody ci jak im je, ze je to jedna a ta ista osoba? a v kazdej teme zo seba robi casanovu,, je to chudak!

natusa42

preboha,to čo je za diskusia ?:O normálne sa mi zdvihol žalúdok,najmä poslendé komenty ...

prepána ..že so švagrinou ...normálne vyvrátim asi ten pomaranč,čo som práve dojedla ...

a to akože ľudia vážne tu píšete ?či ste fake-y ?:( ja sa len modlím,aby toto všetko boli fake -y