Bali ma manželkina sestra.

AdamKrt

Alebo povedat svagrinej, ze nie si sprosty, ze sa so sestrou dohodla, ze si Ta otestuju. Ze je to priehladne. Najlepsie povedat to obom. Nahrat si to na mobil by nebolo tiez na skodu, nech nie si za luhara.

AdamKrt

Alebo povedz manzelke, tak uprimne a nenapadne, ze ak si chcela najst niekoho na zvadzanie, ze vyskusa Tvoju vernost, mohla to nafingovat rafinovanejsie.

Ona sa opyta, ze o co ide a vyklopis, ze poslat sestru, aby Ta zvadzala, je dost priehladne.

Dalsia moznost je, ze pani manzelka sa so sestrickou naozaj dohodla, ze si muzicka otestuju...

evik1

ved ju nemusíš pustiť dnu,máte spoločnú domácnosť?ako to,že sa u teba len tak vyskytuje?Imponovať ti to môže,to je pravda,ale fakt sa nenechaj oblbnúť,treba všetko na žart obrátiť,mal by si jej dať najavo,že to s tebou nič nerobí,to jej koketovanie.Rob sa,že máš prácu,že musíš zavolať manželke,alebo ju pozvi do obchodu so spodným prádlom,opýtaj sa jej,ktoré nohavičky by si vybrala,dievča začne vrieť a potom jej povedz,že dakuješ pekne za radu,lebo chceš svoju drahú prekvapiť,aby bola v noci sexui a chceš jej to kúpiť....Ak toto nepochopí,tak je bezcharakterná.nemôže si zaloviť inde?Nudí sa!

aisha5

A neziarli ta jej sestra na vas? Neziarli na to, ze jej sestra ma to, co ona nie? Ze ma muza (teba), svoj zivot, manzelstvo? Daj si pozor, moze to byt vypocitava suka, ktora vam chce znicit vas zivot, lebo jej vadi, ze ona nema svoj. Ak sa s nou vyspis, tak to potom moze zariadit tak, ze nejakou "nahodou" sa dozvie tvoja manzelka, ze si sa vyspal s jej sestrou a ty ostanes ako najhorsi. este na teba aj nasije, ze si ju zvadzal ty. Daj si pozor, jej spravanie je uz beztak chore...

Jaro266

pekne jej poďakuj , že ti imponuje. Ak k niečomu dôjde , nehambi sa. Stávajú sa aj horšie veci v živote. A žijeme len raz. toď môj názor. Len, aby tI TO POTOM

xxxxxxxxxxxx

urcite povedz aj manzelke pretoze neze ta jej milovana sestra predbehne a natara jej ze po nej ides ty pretoze neviem komu by skor uvereli ci segre alebo tebe. urcite si daj na to pozor a neotvaraj jej ked manzelka nieje doma.

Majka...

Spýtaj sa jej o čo jej ide. A narovinu jej povedz že lubiš jej sestru a nič na tom nechceš meniť a ani ju podvazdať.