Čo poradite,keď nie je doma,tak príde a provokuje vystrihom,rečami a nadhadzuje sex.temy....často sa snaží o fyz.kontakt.
Bojim sa manželke niečo povedať,lebo je strašne žiarlivá.
Bali ma manželkina sestra.
ergosum..máš primitívne nazory,myslím,že jej sestra teraz banuje,že ho nemá a to,že chce sex je normálne,myslím,že keď ju občas pretiahne/100%diskretko/,tak sa nič nestane,je to v rodine a všetc budu spokojní.Už som tiež švagrinu pretiahol a čo,je to naše tajomstvo a keď bude treba,tak jej vyhoviem,spravíme si dobre.
Nebuď taký zasadovy,veď je to len rozkoš ovšem s rozumom a opatrne!!!
Používateľ
pravy huhu
Zrejme ti uniklo, že znásilnenie muža nieje v trestnom zákone definované, treba najskôr porozmýšľať a až potom písať ;)
Zmena krvnej skupiny neuškodí...elebo u teba ma možno švagrová tu istu,tak že je to v poriadku!!!Ja som tiež niekedy dupol švagrovu a aká bola šťastná,keď bol švagor v Irsku!!!!
Dobre, ale to aj tak neznamena, ze by sa pred nim mala svagrina vyprsovat a vetrat si susuru.
ak to nie je vymyslena tema, tak jeho manzelstvo je uz teraz minulostou. skor ci neskor sa rozvedie, pri ziarlivej manzelke sa prelietavy chlap dlho neudrzi. segra-nesegra, to na tom nic nemeni, ozenil sa s druhou, tak sa jej ma drzat. neda sa skakat kazdy tyzden na inu kobylu, aj ked by chut bola. moralka nakoniec cloveka kopne tam, kde treba.
Maoam :))))
este ho tu niekto lutujete, aku ma mrchu svagrinu?? :-D :-P
bolo od zaciatku jasne, ze v tom chudacik nie je vobec nevinne, tak ale je vyhodne hodit vlastnu chut na sex so svagrinou (a byvalou ex) na NU, aby si mohol uzit a vsetku 'vinu' a zodpovednost za to moct hodit na nu....
typicky chlap
Diky za rady,ono to má ešte jeden háčik,najskôr som chodil sňou,ona ma zbalila.Potom sme sa rozišli pre jej flirtovanie s iným a vzal som si jej sestru.Povedala mi naposledy,že nechce rozbiť manželstvo,ale chce tak 1-3x mesačne sex,to že jej stačí.Je moc pekná a priťažlivá,dosť ťažko odolavam,už som sa prichytil ako si predstavujem sex s ňou...ako niekedy.Povedať to manželke,to by bolo doma peklo,asi si dam poradiť...že zostane to v rodine. Ďakujem!
ty huhu:D lebo nevIdis za roh :)
Urob to nasledovne:
1. Ked ta pride najblizsie zvadzat, tak jej to umozni
2. Zapni kameru, alebo mobil a dobre si to s nou uzi, ale vykrikuj pri tom "Nie, nechcem, nemozem"
3. Po tom to ukaz manzelke a jej sestru zazaluj za znasilnenie
Takyto postup ma same vyhody. Uzijes si, tvoja povest bude len mierne posramotena, co az tak nevadi a este vysudis aj nejake peniaze. Ja tam ziadnu nevyhodu nevydim.