Bali ma manželkina sestra.

isso2

ergosum..máš primitívne nazory,myslím,že jej sestra teraz banuje,že ho nemá a to,že chce sex je normálne,myslím,že keď ju občas pretiahne/100%diskretko/,tak sa nič nestane,je to v rodine a všetc budu spokojní.Už som tiež švagrinu pretiahol a čo,je to naše tajomstvo a keď bude treba,tak jej vyhoviem,spravíme si dobre.
Nebuď taký zasadovy,veď je to len rozkoš ovšem s rozumom a opatrne!!!

alenka123456

Používateľ
pravy huhu

Zrejme ti uniklo, že znásilnenie muža nieje v trestnom zákone definované, treba najskôr porozmýšľať a až potom písať ;)

00001

Zmena krvnej skupiny neuškodí...elebo u teba ma možno švagrová tu istu,tak že je to v poriadku!!!Ja som tiež niekedy dupol švagrovu a aká bola šťastná,keď bol švagor v Irsku!!!!

ergosum

ak to nie je vymyslena tema, tak jeho manzelstvo je uz teraz minulostou. skor ci neskor sa rozvedie, pri ziarlivej manzelke sa prelietavy chlap dlho neudrzi. segra-nesegra, to na tom nic nemeni, ozenil sa s druhou, tak sa jej ma drzat. neda sa skakat kazdy tyzden na inu kobylu, aj ked by chut bola. moralka nakoniec cloveka kopne tam, kde treba.

Maoam

este ho tu niekto lutujete, aku ma mrchu svagrinu?? :-D :-P

bolo od zaciatku jasne, ze v tom chudacik nie je vobec nevinne, tak ale je vyhodne hodit vlastnu chut na sex so svagrinou (a byvalou ex) na NU, aby si mohol uzit a vsetku 'vinu' a zodpovednost za to moct hodit na nu....

typicky chlap

Bali

Diky za rady,ono to má ešte jeden háčik,najskôr som chodil sňou,ona ma zbalila.Potom sme sa rozišli pre jej flirtovanie s iným a vzal som si jej sestru.Povedala mi naposledy,že nechce rozbiť manželstvo,ale chce tak 1-3x mesačne sex,to že jej stačí.Je moc pekná a priťažlivá,dosť ťažko odolavam,už som sa prichytil ako si predstavujem sex s ňou...ako niekedy.Povedať to manželke,to by bolo doma peklo,asi si dam poradiť...že zostane to v rodine. Ďakujem!

pravy huhu

Urob to nasledovne:
1. Ked ta pride najblizsie zvadzat, tak jej to umozni
2. Zapni kameru, alebo mobil a dobre si to s nou uzi, ale vykrikuj pri tom "Nie, nechcem, nemozem"
3. Po tom to ukaz manzelke a jej sestru zazaluj za znasilnenie

Takyto postup ma same vyhody. Uzijes si, tvoja povest bude len mierne posramotena, co az tak nevadi a este vysudis aj nejake peniaze. Ja tam ziadnu nevyhodu nevydim.