Čo poradite,keď nie je doma,tak príde a provokuje vystrihom,rečami a nadhadzuje sex.temy....často sa snaží o fyz.kontakt.
Bojim sa manželke niečo povedať,lebo je strašne žiarlivá.
Bali ma manželkina sestra.
jajaja295
Inteligent neupozorňuje na pravopis...vieš Zlatko,píšem,pozeram Kameňak a telefonujem. Asi tak,prepáč!
Je tu ešte prítmie,ale jaskyňku by som Ti našiel,neboj!!!
tooody, sa chod radsej doucit pravopis, to ti viac prospeje
Macicka222.
Cicuška,vy ženy ste všetky rovnaké...každá kričí...nie,nie,nie...ešte ráz!!!
Každy chlap má bokovku-lýzačku a pichačku!!! Vwer tomu!!!
Toody mať tak teba za manžela tak ťa vykastrujem ;)
rruppi a toody
jedna a ta ista osoba :D trapne :D
Nič si z toho nerob,ja tiež obrábam švagrinku,začali sme ,keď bola ešte slobodná a ja som sa oženil s jej sestrou.
Trvá to už 8rokov..aj sa vydala,má deti a robíme to stále. Hovorí my,že mám dobrý drsný jazyk a dlhšie vydržím ako jej muž...že za mnou chodí preto,že máva orgazmus...s manželom ešte nemala! Som spokojný-je to v rodine!!!
Buď tichučko a trtkaj obidve!!!Čo by som za to dal!!!!
Sevika, kto zaváha nežere. Máš asi ..... v hlave a tvoja kamoška je dobrá špina. Teraz sa ľutuj a táto veta hovorí za všetko : ,,Kámoška mi povedala,že s tým terno netrhnem a tak som sa rozišla´´
Kto si v takých veciach nechá radiť od druhého tak do vlastnej hlavy nech si naser....
Sevika ta "kamoska" s tebou zatocila ako s nejakou nesvojpravnou hlupanou. Ja sa divim, ze si bola tak naivna a si jej nielen dovolila, aby zasahovala do tvojho vztahu, ale este si jej aj urobila tu radost, ze si sa na jej primitivnu radu s nim rozisla. Teraz ti asi zavidi bohateho, tak ta provokuje tym, ze jej je dobre s tvojim byvalym, aj ked som si ista, ze sa valaju v dlzobach. Totizto, ak predtym nemal peniaze a zrazu podnika, tak si asi musel urobit uver z banky, nie? Ale toto uz nepovedia. Za chvilu krachnu, budu v prdeli a bez penazi, lebo na Sk je podnikanie strasne tazke a ona sa ti zo zavisti, ze ty mas bohateho a ona nie, bude snazit zase rozbit vztah. Takze ak chces s nou zatocit ako s hlupanou pre zmenu ty, tak ked ju stretnes, tak sa jej podakuj, ze si sa na jej radu rozisla so svojim byvalim, lebo teraz si zijes ako v bavlnke. Uvidis ako jej tymto privodis bezssenne noci a zlu naladu plnu zavisti. A ak chces byt v zivote skutocne stastna, tak s nou prerus vsetky kontakty, lebo ocividne si s tebou zameta ako chce a smeje sa ti poza chrbat.
tak ju posli do pixe a hned mas pokoj,,,, teb sa to tusim ocividne paci,, neviem co ti tu radili, necitala som to, ale ona je asi bez chrbtovej kosti ked to robi, a ty ked to tvojej zene nepovies tak budes tiez pekny pako..... co ked ta skusaju? to ta nenapadlo?