prosim mozete mi poradit cviky alebo nejaku stranku vdaka ktorym by som schudla na stehnach a kolenach ale nenabrala vela svalov respektive aby sa nezhrubili ? mam ich totiz obalene tukovymi bunkami a potrebujem sa toho zbavit ....
cviky na stehna a kolena ....................
prosim vas pomozte mi stimi stehnami ja by som ani nebola tucna keby nie tie stehna uz samej sebe sa nepacim acvicit sa mi nevlmi chce aj ked chodim von s kamoskami ale to moc nepomaha denne 1-2 hodinky vonku to by som mala doma robit nejake cviki na zvis ne ?prosiiiim pomozte mi chcem si uz obliect suknu dakujem .....=D
bronci
mas typicky zensku obezitu
co samozrejme vies.musis robit kardio,cize obden,bycikel,plavanie,beh,korcule,tep 220-vek krat 0.6-0.7 cas trvania 40 minut.iba ked toto dodrzis,zacnu sa spalovat tuky.nic ine nefunguje,ver mi.aj ked nebudes po case zistis,ze mam pravdu.ked zacnes posilovat,napr.drepy a pod.tak ti narastu svaly,tuk ostane a budes este vacsia.pri kardiu sa tuk uvolnuje z celeho tela rovnomerne,cize zadok,nohy a pod.pojdu ako posledne,ale je to iba zdanie samozrejme.po cviceni si daj bielkovinu,pohar acida,jogurt a pod.hodinu pockaj a daj si sacharidy(chlieb,cestovinu,ryzu,zemiak)
gral..ci to si myslel tak ze ked budes denne behat 25 min..tak tak ci schudnes..lebo ak to bolo tak myslene tak hej schutnes ale to tiez az po nejakom case..a nie po tyzdni mozno po dvoch..alebo aj neskor
gral...sibe ti?? denne 3kg? ani za cely tyzden neschudnes 3kg..