prosim mozete mi poradit cviky alebo nejaku stranku vdaka ktorym by som schudla na stehnach a kolenach ale nenabrala vela svalov respektive aby sa nezhrubili ? mam ich totiz obalene tukovymi bunkami a potrebujem sa toho zbavit ....
cviky na stehna a kolena ....................
ja som citala v jednej knihe,ze kazda choroba a nedostatok je následkom nejakej vlastnosti alebo psych.rozpolozenia.Napr.zapcha je lakomost:-)neviem,ci je v tom aspon zrnko pravdy.O tucnych stehnach som si zapamatala z je to hnev na otca.Aj ma napadlo,ze to moze byť,ja mam stehna sirsie,inak som chuda len tie stehna a mam z otca strach,depky a vskutku sa aj nanho hnevam pre jeho castu nezodpovednost.od detstva ma ponizoval.
bicyklovať alebo strihať(nožničky)vo vzduchu.Ja som si našla v knihe Kalanetika pár cvikov na stehná,ktoré mi pomohli.
Najlepsie je plavanie, tam sa len chudne, a prijemne.
Este mozes skusit bicyklovanie vo vzduchu
poradite mi nejaky cvik na spevnenie stehien. Nemam ani celulitidu a ani nic podobne
pokial to pocasie dovoli, skus si kazdy den zabehat aspon po 1/2 hodinke,postupne to predlzuj, vysledok sa dostavi - zarucene!
Alebo skus kolieskove korcule, je to tiez dobra vecicka.
a taktiez mozes za den urobit aspon 70-100 drepov, nie naraz, ale polovicu rano a druhu vecer, je to dobre aj na zadocek.
ak mas problem aj s "celkou", urob si pred behanim "zabal", v ktorom budes behat. Postup: vyzivny krem si nanes na problemove miesta: brusko, zadocek, stehna a pod. a zabal sa do potravinovej folie (priesvitna folia) na to si natiahni "elasťáky" a nakoniec jogingovu supravu, alebo teplaky, leginy a pod. a vyber sa behat. po par dnoch budes citit hladsiu, pevnejsiu pokozku a aj obvod Ti pojde rychlejsie dole.
Vela stastia
...na stránke www.nivea.sk, si vyber typ svojej postavy a nájdeš si tam cviky...
nahodou som nasla stranku www.women.sk tam je par cvikov aj ich precvicovanie tak sa mrkni ak nieco este objavim dam vediet
musis behat hore dolu po schodoch, vysledky sa dostavia rychlo
fuha to fakt nikdo nic nepozna ??