Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
SYA
Mas podobny vkus na mena ako ja aj mne sa jeden cas pacilo meno Debora.Teraz cakame chlapca a ja by som tiez chcela meno Siklvester,ale manzel chce po sebe.No uvidime mozno ho to prejde o com dost pochybujem.
Mne sa veľmi páči meno Vivienne a Sophia
moje dievcatko bude debora a chlapci adrian branislav a silvester...
i am bianka :) talianske meno
moje detusky sa volaju cruz a zara:)
ahojte ja som sa minule pytala maleho brata ktory sa vola Radko mam 8 rockov ako by sa chcel volat povedal ze on chce byt Andreas ze sa mu to páči a ked ja budem mat bábo aby sa tak volalo dievca chce mat Vanesu
my sme sa s manželom do 30 týždňa hádali aké meno dáme dievčatku. chlapček by bol po manželovi-Janko a dievčatko? ja som chcela Emku a on Aničku. Aničku nechcem lebo svokra je Anna, švagrina Anna, moja starká Anna, samá Anna. hladali sme kompromis (teda ja) a ked sme isli zo sona v tom 30 tyzdni tak sme sa dohodli, že to bude Alžbetka. ano čakáme dievčatko. veľmi sa tešíme. prajem vám aby ste si mená so svojimi polovičkami nemuseli prehadzovať ako ja s tou mojou.
My tiz cakame dalsie babo a ja by som strasne chcela meno Silvester-vraj to bude chlapec,ale ja v kutiku duse stale dufam,ze to bude Nina.Manzel chce meno po sebe Patrik.Tak ked uz by som sa nahodou dala zlomit tak by to bol Patrick Michael,ale skoda,ze u nas sa druhe meno zapisuje iba na matrike a nie aj do ostatnych dokladov.