Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
Čo tak Šimon alebo Nina?
pre dievcatko by to mohla byt anpriklad Jolana-to meno je velmi pekne...a chlapec-co Lukas? no kazdopadne je tona tebe, ty musis vybrat co sa bude babatku hodit a co nie:)
Sandra,Zuzana,Nina a pre chlapca Tibor,Filip,Lukáš,alebo Tomáš
Preco? ja som so svojim menom uplne spokojna-aj jeho charakteristika na mna uplne sedi.
barushqa-väčšinou sa nikomu svoje meno nepáči,takže si myslím,že nech rodičia svojím deťom vymyslia akékoľvek meno,deti s tým spokojné nebudú..
Hana, Ema, Adam
nedavajte svojmu decku hlavne meno BARBORA.. mne sa to vobec nepaci.. podla mna to je take hmm.. neviem
ale proste idete po ulici a niekto na vas krici barbie pockaaj.. uz ma to rpestava bavit..
mne sa uplne pacia mena.. pre dievca : roxana, soffinka, natalia.. tak sa vola moja sestra a uplne sa mi to lubi...
no a pre chlapca : tomas, klasika,
a potom rori, a uplne pekne je jeff....
Matúš,Mário,Filip
Annamária,Kristína
dievcenske: Ema,Sara,Tamara,Barborka,Viktoria,Paulinka je uzasne,no to uz mas...Ja momentalne zijem v zahranici takze pre mna je jednoznacne pre dievcatko Mya.
Chlapcenske: Bruno,Erik,S*imon,Matus,Hugo
henrieta,marianna,mária,michaela..matúšmatej martin.páči sa mi že máš pekné slovenské mená a že sa neopičíš po zahraničných typu- sarah christofer a pod.prajem ti aby hlavne dieťatko bolo zdravé a aby ste mali z neho radosť.