Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

wewerka

pre dievcatko by to mohla byt anpriklad Jolana-to meno je velmi pekne...a chlapec-co Lukas? no kazdopadne je tona tebe, ty musis vybrat co sa bude babatku hodit a co nie:)

slavina

barushqa-väčšinou sa nikomu svoje meno nepáči,takže si myslím,že nech rodičia svojím deťom vymyslia akékoľvek meno,deti s tým spokojné nebudú..

barushqa

nedavajte svojmu decku hlavne meno BARBORA.. mne sa to vobec nepaci.. podla mna to je take hmm.. neviem
ale proste idete po ulici a niekto na vas krici barbie pockaaj.. uz ma to rpestava bavit..
mne sa uplne pacia mena.. pre dievca : roxana, soffinka, natalia.. tak sa vola moja sestra a uplne sa mi to lubi...
no a pre chlapca : tomas, klasika,
a potom rori, a uplne pekne je jeff....

michalla9

dievcenske: Ema,Sara,Tamara,Barborka,Viktoria,Paulinka je uzasne,no to uz mas...Ja momentalne zijem v zahranici takze pre mna je jednoznacne pre dievcatko Mya.
Chlapcenske: Bruno,Erik,S*imon,Matus,Hugo

lienka8b

henrieta,marianna,mária,michaela..matúšmatej martin.páči sa mi že máš pekné slovenské mená a že sa neopičíš po zahraničných typu- sarah christofer a pod.prajem ti aby hlavne dieťatko bolo zdravé a aby ste mali z neho radosť.