Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

ivka2

mne sa moje meno nikdy nepacilo, chcela som byt Veronikou alebo Kristinou...ale ako si vsimam teraz je moje meno nejake slavne:))vela misiek, modeliek, sportovkin, atd. sa vola IVANA...takze sa mi uz celkom paci:)

tina

Ahoj, ja mam doma Leu Helenu, a keby som mala dalsie babo, bola by to asi Ema, alebo Emily a chlapcek?...Max,...ani neviem, ja citim,ze budem mat doma babinec;)

danuška

Ahoj. Ja sa chystam dať meno môjmu babätku dievčatku ) Viktoria a chlapčeku Jakubko. Kedze uz Jakubka maš tak skus meno po tatkovi.)
Určite to zvladnes.Pa a držim palčeky.Hlavne nech je zdravučke.))))

romana.ja

Ahojte mám prvé mená, ktoré sa mi veľmi zapáčili, pre dievčatko chceme určite natáliu, - je to krásne meno, a pre chlapca adam, alebo šimon, ale aj jurko je veľmi pekné.

jaeny

Andrej-Andrejka,Tomášek- Michalka,Filípek-Natalka,všetky sú pekné ked sa im pekne povie,ved ty si nejaké pekné vyberieš a hlavne na mene nezáleží,hlavne aby boli zdravé a dobre to dopadlo,potom sa ozvi aké si si vybrala,pa,pa

zofija

Ak dievčatko tak SABINKA a ak chlapček hmmm neviem čo by si povedala na HUGO??? alebo SAMUEL??? sú to mená, ktoré sa nachádzajú v kalendári,takže detičky by mali aj meniny a neboli by ukrátené. Ja by som nikdy nedala meno, ktoré neni v kalendári, pretože tie meniny sú také verejnejšie ako narodeniny o ktorých vedia len blízky a každý si vtedy na teba spomenie.