Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

mimuša

andreas,kevin,nikolas adéla,scarlet,timea..ale to sú neni moc podobné mená tým tvojim :))ale ja by som dala takéto :)))

brunuska

Meno pre babatko je velka zodpovednost- skutocne plati charakteristika jednotlivych mien na cloveka-by ste sa cudovali ako to sedi-preto si treba zadovazit dobru literaturu-a rozculuje ma ako tu radite mena ktore sa pacia vam!!! kazdy by si mal vybrat to svoje-a musi sediet s priezvyskom-treba si o menach dost nastudovat-nie iba-jeej toto sa mi paci-tak sa bude volat!!! pokial zvolite zle meno-babatko skutocne moze mat tazky zivot - osud- vyratuva sa to pomocou numerologie-nic zlozite zvladnete to aj sami-ta kniha ktoru som odporucila-nie je draha.
Inak meno pre dieta sa nesmie davat po umretych starych rodicoch,ani po velkych ludoch. Ano som stastna zena- moje meno znamena silna ako skala-a sedi :-) a mam ho po otcovi-mala som byt totiz chlapec a do poslednej chvile to tak aj vyzeralo :-)a cele roky som sa velmi hnevala koli svojmu menu-nevedela som vyslovit R,deti sa mi posmievali,moje meno dlho nebolo v slovenskom kalendari takze meniny som moc neoslavovala-az ked som si co to nastudovala o menach-pochopila jeho charakteristiku a co vsetko mi prinasa- som sa upokojila a som spokojna.ale inak dobry sposob tu odporucila aj bluberry.takze nielen stastnu ruku pri vybere mena pre babo ale aj vela informacii o menach vam zelam.

bluberry

ja som čítala, že to musí mama vycítiť, ked je bábo v brušku, bolo to písané asi tak, že mama nahlas hovorí o možných menách a bábätko sa samo ohlási, že to alebo to meno chce nosiť, myslím, že tam bolo písané, že v 6.mesiaci, ale neviem presne. Mne sa páči Natália-to by sa hodilo= Natálka a Paulínka. A pre chlapčeka.......Tomáš, Lukáš

Rubi

Inak mozno by nebolo odveci keby si napisala ake mas priezvisko lebo hlavne k tomu by malo krstne meno pekne pasovat a podla toho aj vyberat lebo nie kazde meno hoci je pekne bude pasovat ku kazdemu priezvisku rovnako.