Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
k Matejovi a Jakubovi sa hodí Krištof a k Paulínke je pekné Hana,Nella,či Tereza
meno po rodicoch? ja som takeho nazoru zue je ,,xy,, mien a poreco davat meno po rodicoch, babkach, dedkoch a podobne
ja by som nedala takto meno a ani somnedaôa ozaj myslim si ze tu nejde o pacenie ale o princip mne s ten princip nepaci opakovania sa
Kristína Tomáš Monika Marek Petra
podľa mňa by sa Tvojmu dieťatku ak by sa Ti narodilo dievčatko hodilo meno Kristínka , - hodí sa Paulínka a Kristínka, alebo Natália, alebo Klára - Klárka a ak chlapček tak Šimon, alebo Juraj, či MArek. ale hlavne nech ste zdravučký, a fakt klobúk dole pred tebou - 4 deti, na to sa nie každý v tejto dobe odhodlá.
Zoe a Mia... ;o)
www.juli.sk mená
inak paci sa vam meno MILAN???? vela mamiciek dave meno babatko po tatkovi ,ale mne sa velmi meno svojho priatela nepaci:(
inak paci sa vam meno MILAN???? vela mamiciek dava meno babatku po tatkovi ,ale mne sa velmi meno svojho priatela nepaci:(