Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

steffi

meno po rodicoch? ja som takeho nazoru zue je ,,xy,, mien a poreco davat meno po rodicoch, babkach, dedkoch a podobne
ja by som nedala takto meno a ani somnedaôa ozaj myslim si ze tu nejde o pacenie ale o princip mne s ten princip nepaci opakovania sa

kamila123

podľa mňa by sa Tvojmu dieťatku ak by sa Ti narodilo dievčatko hodilo meno Kristínka , - hodí sa Paulínka a Kristínka, alebo Natália, alebo Klára - Klárka a ak chlapček tak Šimon, alebo Juraj, či MArek. ale hlavne nech ste zdravučký, a fakt klobúk dole pred tebou - 4 deti, na to sa nie každý v tejto dobe odhodlá.

ivka2

inak paci sa vam meno MILAN???? vela mamiciek dave meno babatko po tatkovi ,ale mne sa velmi meno svojho priatela nepaci:(

ivka2

inak paci sa vam meno MILAN???? vela mamiciek dava meno babatku po tatkovi ,ale mne sa velmi meno svojho priatela nepaci:(