Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
Pozri si www.babynamer.com a určite si vyberieš- len to bude chvíľu trvať. Pa
Niet divu ze sa stare veci vracaju opat do mody... ;-))
emala,
Niet divu ze sa stare veci vracaju opat do mody... ;-)))
Najlepší spôsob je,aby si babätko vybralo meno same. V 3-6 mesiaci.Treba čítať mená opakovane,ono vám naznačí,ktoré sa mu páči a ktoré nie.Hlavne aby malo s tým menom dobrý život a nezáleží ani tak na tom,čo sa páči vám,hlavne nech je zdravé. Mimochodom,nemajú sa dávať mená po zosnulých blízkych ľuďoch.
Ahojte,
mne sa paci dievcenske meno Lujza ale vobec neviem ake by som dala meno chlapcovi :) Tak poradte... :))))))
z dievcenskych mam TOP 15 vytvorenych: ADRIANA, ALENA, ANEZKA, GABRIELA, KATARINA, LAURA, LENKA, LIVIA, MARGARETA, MARIANNA, MONIKA, PETRA, SARA, STANISLAVA, VERONIKA
vin diesel, Lenka je moderne meno? To je super, lebo ja ho nosim uz 25 rokov:) A som proti zahranicnym menam, hoci zijem v USA. Sophie Helen dat decku, ktore ma slovenskych rodicov...Otras. Znami dali meno Daniel, je to aj americke aj slovenske...
ahoj romana,
Podla mna spravis velmi dobre ked ju nezves modernejsim menom: Lenka, Tina, Martina, Misa atd... :))) - prajem vsetko dobre