ahoj chcela by som sa spýtať aké lieky predpisuje lekár na candidu? A robí nejaké vyšetrenia? Ďakujem všetkým za odpoveď. Nemyslím gyn. vyšetrenia skôr ak máte candidu v tele ja mám biely jazyk a občas žaludočné problémy
Lekár a candida
ahojte,aj ja odporucam Candida Support,je to uzasna vec - iherb.co
Na candidu a podobné problémy, plesne je účinný Elixír, je antibakteriálny, odkysľuje organizmus, škodlivé baktérie ničí a prospešné telu ponecháva a navyše je úplne bez chémie, telo treba dostať do rovnováhy, www.zdeva.sk
mne pomohol candida support vyživovy doplnok od piping rock ak by si mala zaujem mam ešte jeden čo mi ostal
Zdravim
vie prosim vas aj niekto povedat aky liek (nie potravinovy doplnok)mu pomohol na candidu v crevach ( a bolesti criev) ??? dik
Mne na ustnu kandidozu (biely jazyk-soor) pomohol Bactoral, ustne probiotikum plus zmena zivotneho stylu (uprava jedalnicka, podpora imunity...)
Potvrdzujem... Crevna Candida je svinstvo. Uplne Vas to vycicia. .Unava, Depresia, Slabost, Nafuknute creva, Netravenie, Zapchy popr...hnacky a nestravene zbytky jedla. Ach....
Potvrdzujem... Crevna Candida je svinstvo. Uplne Vas to vycicia. .Unava, Depresia, Slabost, Nafuknute creva, Netravenie, Zapchy popr...hnacky a nestravene zbytky jedla. Ach....
lekári candidu neriešia, a ak tak je to zriedkavé a max. predpíšu len medoflucon, ktorý pomôže zničiť candidu len dočasne
k zničeniu candidy treba zmeniť životný štýl a stravovacie návyky
za kym mam ist z kandidózou na jazyku a sliznici