Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Roaccutane

Príspevok v téme: Roaccutane
kreon987

Zdravím, od zajtra začnem užívať Roaccutane a v príbalovom letáku je to písané v ženských osobách a je to liek na ktorý sa týka aj hormónov. Chcel by som sa teda spýtať či sa mi telo nebude po užívaní začínať meniť na ženské alebo naopak či začnem viac zarastať. Tiež by som rád vedel či pri užívaní lieku môžem vykonávať fyzickú aktivitu, niekde som počul že by som nemal. Mimochodom mám 17 rokov a dennú dávku budem mať 30 mg tj ráno 20 mg a večer 10 mg. Za info predom ďakujem.

bingham

liliii...nie asi sa nerozumieme...ja som ho nebral...ale poznam ludi co ano...a ti boli rozhodnuti to akne vyliecit aj za cenu ze budu mat poskodenu pecen(co sa nakoniec nestalo)...atd...a myslim ze hlavne v kamaratovom pripade to bol ten najbanalnejsi problem oproti tomu akne co mal...lebo on uz mal rozne myslienky...predpokladam ze take akne si nemala...a este raz bud za to rada :)

lilliiiiiiii

bingham
ak hazardujes so svojim zdravim,len aby si mal peknu plet,tak ano,je to hlupe ochorenie(ak sa to povazuje za ochorenie). A ked som brala Roa,tak som to brala zodpovedne,neboj sa ty nic.Nesud,ak nepoznas:)

bingham

liliii...ked nazyvas akne hlupym...zrejme si nikdy nemala tazku formu...bud rada :)

ja nepoznam nikoho kto by mal taketo problemy...ale je pravda ze ti ludia tu liecbu brali zodpovedne...zrejme to bude aj v tom

lilliiiiiiii

ano,aj mne sa zdalo, ze su ludia v tomto ohlade priam uchylni, no mam osobnu skusenost. Nie dobru. Uzivala som to len 5dni!! a odrazu som len tak odpadla a ani neviem ako dlho som bola v bezvedomi.Potom nasledovalo zvracanie,triasky, zahmlievanie pred ocami.Nikdy viac.zdravie je dolezitejsie ako hlupe akne.nanajvys aj inak sa da pekne proti nemu bojovat:)

kreon987

Robia sa mi podkožné pupáky a mám červenú tvár. Vždy ked som v škole a cestou do školy rozmýšlam či sa mi nejaký biely vred nespravil na tvári a preto chodím radšej so sklonenou hlavou ak je to možné. Už podľa tohto by ste mohli usúdiť že mi to berie sebavedomie a je vhodné už nasadiť lieky pretože mastičky a podobné vôbec nezaberá..

bingham

liliiii odkial mas ze roaccutane je zly...ved ludia co ho brali su max...v pohode...a nemaju ziadne stopy po akne...normalne s tym uz zacinate byt uchylni...

lilliiiiiiii

to su tie najhorsie lieky ako vobec existuju!!!!
je ozaj nutne ich uzivanie? je stav tvojho aktne fakt taky kriticky? zváž to,naozaj.

bingham

s tou fyzickou aktivitou opatrne ...kamarat musel vynechavat treningy...cez tri mesiace...

a hlavne žiaden alkohol...lebo aj taki ludia sa tu nasli