Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Maoam Ty si mala najvyššiu váhu 69?? Ja keď som začala chudnúť tak som si povedala, že keby som mala takých 70 bola by som šťastná ako blcha..:-D Nuž ale teraz mám 58 pri výške 170cm čo je celkom okej ;-)

Annika1987

Maoam, ano, v detstve to bolo aj u mna tak, ze mama mi kupovala kazdy den sladkost. A v puberte este horsie, kupovala mi denne dve sladkosti a vzdy nejaky cokoladovy jogurt. Tak som to kazdy den jedla. Nevedela som to nezjest, ked uz to bolo doma a bolo to pre mna. Aj som jej hovorila, nech to nerobi. Ale ona vzdy :((. Asi to bolo tym, ze ona mala chudobne detstvo a mne chcela dopriat vsetko to, co ona nedostavala.

Maoam

tpch: ja mam take nohy, nikdy nebudu tenke, vies take tie palicky, co maju pipky v steklickach :-DDD

mam vela svalstva na nohach, ale zasa je to dobre, lebo mi nemizne svalova hmota, ked chudnem :-), dobry zaklad :-DD

mam na com stat! :-DDD

Maoam

Annika, ale inak mam super apetit, pojem toho vela, uz casto mi baby v teme Tvrdy trening pisali, ze by pri takej spotrebe vazili aspon 75kg. Takze spaluje mi asi dobre :-D. Ale ja som nastastie nikdy nedrzala diety ani sa nemucila poruchami jedenia, takze z toho teraz profitujem.

tepeceha

Maoam, nie je to kriticke, ale nie som taka stihla ako ty. Mam pomerne pevnu kostru a sklon k naberaniu svalovej hmoty pri cviceni. Nie som tucna, len taka pevnejsia.

Maoam

Annika, presne, ja kebyze nemilujem sladke, tak som tenucka. Mam stihlu postavu po otcovi :-).
Nie slachovitu, ale tak pekne stihlu.
Je to boj, ja som sa na sladke naucila v detstve :-(, to sa toho potom tazko zbavujes.

Annika1987

Maoam, tak to sme na tom velmi podobne. Presne ako pises, hlavne tie sladkosti. Nebyt toho, vsak by som musela byt uplne stihlunka, lebo co ja dokazem pojest sladkostiiii... mohla by som vyzerat aj horsie :D. Tiez som geneticky po otcovi taka skor slachovita.
Tiez mastne alebo vyprazane nie je nieco, co musim mat. Vobec nie som na slaninu alebo klobasu, to ani nedokazem prehltnut, ble.
Ked si to tak clovek napise - nejest sladkosti, tak to znie tak jednoducho, ze ved nic lahsie ani nemoze byt ako schudnut tych par centimetrov :).

Maoam

tpch: aku mas vysku/vahu, ak to nie je tajne?
vcera som si pozerala moje zaznamy, tak ja som mala hrozne miery, ako balon, pozerala som si aj fotky z tych cias, nechutne!!!!!!!!!

to teraz je uz uplne uzasne oproti tomu, co bolo :-(
ako sa clovek dokaze rozozrat sladkeho ako ja...a potom sa vracaj z toho spät, to je ako v lagri

Maoam

Annika, vykyvy vahy nemavam, vlastne ja som taky stabilny clovek, aj vaha stabilna :-DD, jedine pred kramami a pocas nich mam o 1-2kg viac, ale to kvoli zadrzanej vode, co je ale normalne, potom to zasa odide.
Tych 6-7kg som schudla od maja! Takze asi 1kg/mesiac to vychadza.
Priznam sa, ze som mala vo svojom zivote fazu, kedy som mala tazke obdobie, vela stresov a vaha sa vysplhala vtedy na 69kg, to bolo moje zivotne maximum. Uz to nikdy nechcem zazit.
S 56kg sa citim OK, ale citim, ze tie tri kg este treba, to sa potom vpracem do velkosti 36, rifle 28, to mi bude uplne stacit.
Mojim problemom boli sladkosti. Na mastne nie som, mam rada aj zeleninu, aj zdrave veci, nejem ziadny fast food, nechuti mi to. Proste sladke bol problem, ja som zjedla denne v pohode celu cokoladu, balik keksov, cukriky...

Nebyt toho, tak nemam nikdy vahovy problem, lebo geneticky mam vlastne stihlu/normalnu postavu, stihly driek, nohy, vlastne nebyt sladkosti, tak nie je problem.

Teraz si odvykam, dari sa celkom, ale musela som velmi zmenit stravu, hlavne sa naucit jest pravidelne, ranajkovat a desiatovat, to bolo najtazsie asi, no a poobede a vecer hlavne bielkoviny, zelenina, vela pit cely den a pomalicky to ide...