Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

To máte fajn keď máte na obed akože tú večeru... aspoň sa už potom nemusíš tak prejedať. U nás je to tak o tej 5-tej sem tam jeme aj skôr keď moja malá sestra už nevydrží :-) My si už potom len tak sedíme pri stromčeku..dáme si vínko. U nás sa chodieva potom po návštevách...deti chodia po spievaní ( spievajú nejakú vianočnú pesničku- zato dostávajú nejaké sladkosti a tak..neviem či také poznáte ) A tých návštev sa bojím...vtedy sa najviac poje :-D

lenulik6

My zas post nedrzime. Normalne mame ranajky, obed (ryba + salat) - proste aby vecer nebolo tolko toho naraz .... a na veceru mame kapustnicu a opekance s makom(+oblatky, jablcko, chlieb s cesnakom a neviem co este).

A tiez budem jest vsetko ale s mierou :-) Teda tak planujem.... :D Ved potom napisem ako som to dodrzala. xi

marijam

Hej držíme pôst celý deň :-D Myslím, že to nebude problém vydržať..aspoň u mňa :-) A večeru potom máme o 5 to ja tak akurát. Kapustničku máme aj my...ale nejeme ju s chlebom, a aj keby tak ja by som chlieb nejedla, a rezne k tomu majonézový šalát, vianočné oplátky s medom, koláčov čo stôl praská...ááááách poviem vám bude to ťažké! :-D A o tej druhej večery ani nehovorím. Vždy to tak bolo, že najedla som sa o 5, a neprešli ani 2 hodiny a už som lietala z rezňom v paprčke :-D

Annika1987

dam si najskor hribovu omacku a potom vyprazanu rybu a majonezovy salat :)) a potom nieco sladke, budu kolaciky, dostanem sladkosti aj pod stromcek, ale budem sa kontrolovat

sloniatenko

u nas tiez veceriame opred 18 niekedy i o 16h :) podla toho jak stihame :) moje heslo je secko ale neprezierst sa :) budem sa snazit :) a budem rada ak nepriberiem viac jak 1kilo :) to budem spokojna :) a co teda budete papkat na tu veceru slavnostnu?ja reznik salat s majonezkou a kapustnicu s chlebikom a urcite i nejaky kolacik :)

Annika1987

marijam, a vy drzite cez den post? lebo my sice veceriame pred 18tou, ale cez den drzime post a mne potom ta jedna vecera nestaci :)) tak ja este musim mat potom druhu veceru, ale asi sa tento rok ovladnem a pojdem radsej spat hladna :D

marijam

Tak u nás určite nebude nič diétne :-D Ale urobím to tak ako minulý rok... dám si menšiu porciu a samozrejme po 6 už nič kedže my máme spoločnú večeru o 5 :-)

Annika1987

rada by som mala take lahsie vianoce, nemam rada ten pocit, ked sa s pocitom najedenej velryby prevalujem pred telkou :D tomu sa planujem tento rok vyhnut, a myslim, ze vdaka tomu, ze som si uz pred vianocami vstupila do svedomia, by sa mi to mohlo podarit. Urcite bude doma vela jedla a mozno bude aj nuda, ale radsej sa zacitam do nejakej knihy, ak nic ine nebudem mat prave na praci. Nuda a vela jedla, to je vrazedna kombinacia :D.

sloniatenko

urcite je to zlozvyk ale bojim sa aby ma to nedkor nepochitilo snad nie.je to sranda lebo v poslednej dobe sa u mna tocilo vsetko okolo jedla:kopa sladkeho teda velkakopa a furt nejake jedlo hlavne vecer a ne zrovna dietne :) a ake budu u vas vianoce?dietne ci nie?u mna klasicke ale nechcem sa prexierat a prave preto som teraz zacala chudnut aby sa mi stihol zmensit zaludok :) a viete co bude pre mna najkrajsi darcek k dalsim vianociam?ked uz dufam po roku bude tych 14kil dole :) a dufam ze aj tie vasr nadbtocne kila sa stratia rozpustia :)