ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ten tatarak a pivo ja nejak nemusim, ale aby som zapadla medzi nich... keby som bola vonku s nejakymi babami, tak si dam salat a mineralku :)) ale takto...
presne ako ty, aj ja mam uz jeden vianocny vikend za sebou, slavili sme ho s priatelom spolu pred dvomi tyzdnami. vtedy som sa ale este nesnazila schudnut, takze som jedla jedno cez druhe. spolu s priatelom, on bol spokojny, ako dobre papkame. on je uplne chudy a ani nepriberie.
ako tak nad tym rozmyslam, za tym, ze nechudnem, su tusim chlapi :D
a viete co ja zacinam s vianocami uz zajtra lebo kedze nemozem byt v sobotu s kazdym tak i zsjtra mame dtedru veceru takze ja uz zajtra hredim s jedlom a sladkostou co uz :) uzime si vianoce ale neprezenme to s jedlom a hlavne zo sladkym lebo zas nebudeme vedet prestat :)
tak musime obcas i zhresit :) hlavne na seba za to nesmieme byy zbytocne nahnevann no nie?ved obcas treba lebo ked si budeme secko stale odriekat tak to nezvladneme.ja som si dnes rano dala kusol vianocky :( ale taka bola dobra a nezjedla som ten svoj kus vsetokblen polku tak i to je uspech nie? :) sak obcas... :) bolo jej asi jak krajec. chleba nie tenka nie hruba nie vla jej nebolo nevadi :)
sloniatenko, zacala som chudnut az teraz s tebou, ale asi o dva dni po tom, ako si zacala, teda chudnut.. zmenila som zivotny styl :)
no ale prave som sa vratila z firemnej akcie, okrem mna sami chlapi, takze som si dala tatarak a tri piva, fuj, je mi zle, ale mam to stastne za sebou a uz zas mozem zit zdravo :)
annika tak ja zatial nejake velke vysledky nemam neni sa moc co chvalit aj ked na druhu stranu je pre mna velky uspech to ze nejem sladke,a to ze som zatial schudla cca kilo jesi myslim tiez dobre tak akurat :) a ty si zacala chudnut tu so mnou alebo si zacala skor?
a kde ste ostatne?dufam ze ste to nevzdala ani jedna.dobru nocku.
mne pomaha, ked viem, ze ostatne to zvladaju, proste ked priamo vidim, ze to naozaj ide, zmenit svoje stravovacie navyky, hoci su take zle ako tie moje
som dost sutazivy tip, tak ma motivuje aj to, ze ked uz o tom niekto vie, nech sa mozem pochvalit aj s tym, ze som to dokazala :)) nejake vysledky.. tak uz sa tesim, ked to sem budem moct napisat, ako napriklad ty :)
annika ani nevies mne ako to pomaha :) keby sme tu spolu nechudli uz davno skoncim hned na dalsi den :)
sloniatenko, tiez nemam chut na sladke, aj ked vcera po obede som mala chut na sladke, ale bolo to bez sance, lebo sme sa predsa na to spolu vsetky dali, tak nam to nebudem predsa kazit :). Pomaha mi, ze sme tu spolu a podporujeme sa.
povedala som si, ze cez vianoce tento sposob stravovania neporusim. a nepriberiem :)
kocky jak nam to tu spolu krasne ide vsak:) vobec nemam chut na sladke :) je to super.tesim sa.hlavne sa tesim na vianoce :) ale ten stres okolo toho uz aby bolo secko hotove.a co mate nove?a aky je vas figel na chudnutie? niektore spojenkne sa kamsi schovali.tak sup chudnut! :)
annika za tak kratku chvilu co tu spolu chudneme nemozme cakat zazraky ,) a zase do vianoc schudnem asi 1-1,5kg tak ich na vianoce priberem :)