Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

annika i ja sa moc tesimjak to pojde dolea jak to budeme hlasit :) ty si po sviatkoch odkedy zacala zase chudnut?ja teda od zajtra snad to pojde tak dobre jak predtym :) a do leta snad budem o takych 12kil lachsia :)

Annika1987

sloniatenko, ja idem pozajtra aj cvicit :)) asi tam budem len fucat, kondicka v ..., na vahu som sa uz nepostavila, ani som nemala cas, a ani si velmi nechcem brat dobru naladu :)) dolezite je, ako sa citime, a citime sa tak, ze sme odhodlane a opat papame zdravo :) to je jedno, co bolo doteraz, pre nasu postavu je rozhodujuce, co je odteraz, a odteraz uz papame s mierou a budeme vyzerat uz len lepsie. mam skusenost, ze rychle kila idu dole najrychlejsie. takze uz sa velmi tesim, ked si sem budeme zapisovat prve uspechy a cisla nadol :). hura do toho! :)

sloniatenko

ahojte baby je mi strasne :( kukla som sa do zrkadla (poriadne)a skoro som odpadla :( strasnee!!! kolaciky nekolaciky zajtra zacinam!tak ako sme to spplu zacali pred sviatkami a tak kraasne nam to islo vsak?ale potrebujem k tomu vas vasu oporu sama to nezvladnem.dnes rano som stupla na vahu: vaha najlepsia aku som mavala=52-53kil
vaha po pribrati=60-63kil
vaha po nedavnom dalsom pribrati=66-67kil
vaha po vianociach=68,8kil!!!! odpadnem kam az som to nechala zajst :( :( :( pomooc :(

sloniatenko

annika cakam :)
kristinkita to je strasne!nemala by si to len tak tolerovat!nieco take sa neda zahnat len tym ze mu ukazes ze vies byt krajsia chudsia nerob to kvoli nemu ale kvoli sebe on si ta nezasluzi ked nieco take urobil a nebodaj si este mysli ze si malo pritazliva ci ako?musis znovu najst pocit stastia a bude dobre.

Kristinkita_1

Ahoj,
tak ja mam 162cm a váhu 57kg.
Asi to nie je extrémne veľa, ale po ukončení vysokej školy som pribrala takmer 10kg. Vtedy som bola dosť chudá, na pôvodnú váhu sa ani dostať nechcem, ale tak 4-5kg by som chcela dať dole.
Už z predcházajúceho vyplýva, že chudnem zo stresu (ked som sa veľa učila, pracovala). Teraz som opat v jednom z ťažších období a už mám pocit, že je jedno, ako človek vyzerá, hlavne že je šťastný.
Ja sa ani necítim nato, že dobre vyzerám, ani sa necítim byť šťastná.

Trošku problémy s priateľovou kvázi neverou. :( tak si chcem aj ja sama sebe, aj jemu dokázať, že ked niekto chce dobre vyzerat, tak sa to dá.
A ja to dúfam dokázem.

sloniatenko

jezis marijam prepac som omylom napisala ze maoam :) nejako som sa pomylila prepac :)
no co vidim ze sem nik nechodi tak ste este asi po sviatkoch nezacali chudnut vsak?ja sa musim priznat ze tiez nie.ako nie ze by som sa nevedela odhodlat ale mam este dovolenku takze ked som doma tak tym dobrotam(kolacom chlebickom..)nejak neviem odolat :( a pritom by som uz rada zacala .no asi zacnem tak ze zacat jest o trochu menej ako doteraz ze si proste hned vsetko nezatrhnem a potom ked nastupim do prace tak uz naplno lebo doma mi to jaksi nejde ked furt mame tie dobroty...no co uz pojdem sa odvazit dufam ze ma netrafi slak :( a kde ste?

sloniatenko

ahoj maoam sa tesim ze si sem kukla :) aj ja som jedla dost hlavne sladkeho no...ale nevadi ved ako si pisala je to raz do roka a moc dobre vieme ze by sme to bez jedenia tych nasich dibrot nevydrzali :) :) nehanbime sa ved dalej uz pojdeme uspesne!radsej si to teraz v. uvodzovkach uzit ako by sme si potom mali povedat ze na cele chudnutie kasleme lebo sme si cez sviatky nemohli nic. dat.
vsetkym stastny Novy rok :)

marijam

Ahojte kočky :-)

Prajem všetko dobré do Nového roka :-) Tak ako sme na tom? Som tu tieto dni podstatne menej .. nemám nejak čas to tu sledovať :-( prepáčte.. Ja som myslela, že vydržím neprejedať sa...ale tak bohužiaľ nevydržala som :-/ No dnes som mala odvahu postaviť sa na váhu, a ručička na váhe sa ani nepohla :-) :-) Tomu sa nesmierne teším ..ale v takomto štýle prejedania neostanem samozrejme. Ale tak tieto sviatky sú raz za rok :-)

Krásny deň vám prajem, a hlavne sa dnes večer poriadne zabavte veď sa lúčime zo starým rokom. Dúfam, že naň budete spomínať len v dobrom :-)

sloniatenko

ahoj kristinka samozrejme ze sa mozes pridat tesime sa :) a ide to jasnacka! :) a kolko chces dat dole? uz si nieco schudla?napis blizsie :)