Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

maruska123

sloniatenko ako varim, resp jem? minimum tukov, fakt minimum, lyzicka-dve oleja max,co sa tyka sacharidov tak celozrnne, vela zeleniny, ovocia menej, bielkoviny-ale s co najnizsim obsahom tuku

zasadne nevysmazam, jem veci varene, parene, dusene, pecene a grilovane na elektrickom grile bez oleja

doobeda a na obed prevazne sacharidy a poobede prevazne bielkoviny, tak by to aj malo byt

sloniatenki

maruska ale ten karfoil zas nejeme kazdy den alebo tie francuzske napriklad.to je len obcasna zalezitost a zase nemienime sa vzdat vsetkeho co nam chuti.ja si myslim ze ked budeme jest menej a jest zdravsie jedla tak si mozme dat obcas i napr karfiol alebo kustik kolacu.chudnutie predsa neni celozivotny trest.a ty nevies ako varime tie v uvodzovkach nezdrave veci lebo ja sa snazim ich varitt co naajzdravsie to ide :)
marijam ale klasicke polievky ako kuracia atd mi nechutia len taketo zeleninkove hustejsiw :)
maruska a ty jes co ?

marijam

Ja tie husté milujem..a také že až lyžica v nej stojí:-D Ešte mám rada hŕstkovú :-)
Cuketa je výborná..ja ju tiež robievam, a z našej záhradky...teraz je zima takže teraz nič...ešte ju strúham do placiek..vtedy sú placky také jemné ;-)

maruska123

baby ako nechcem vas kritizovat ani nic take, skor to berte ako dobru radu...

ale s takymto jedalncikom neschudnete..a uz vobec nie ked jete vysmazane, sladke a podobne, napr francuzske zemiaky byvaju dost mastne a nema to nic docinenia so zdravou stravou, z ktorej sa chudne...aj ked si date neviem aku zdravu veceru a ranajky

fskt to nemyslim zle

sloniatenko

dobry kolac teda :) ja celkovo maso az tak nemusim ako chuti mi ale ne stale ja mam rada aj nejake zeleninove jedla napr:zapecenu cuketu,francuzske,karfiol,smazenu cuketu.a polievky ja milujem huste take zdrave zeleninove bez zadmasky ale huste mnam vedia super zasstit :)

marijam

Koláč parádny..robila som linecké cesto..to som si rozvaľkala na plech na to som dala jablká...osladila a dochutila škoricovým cukrom a znova som ho prikrila cestom, a dala piecť :-) Úplne jednoduchý...ale výborný :-) Typ na dnešný obed?? No my budeme mať určite ešte od včera..:-D Minule som rozmýšľala nad paradajkovou polievkou alebo nejakú zemiakový, fazuľovú, šošovicovú..mne takéto husté veľmi chutia :-) a k tomu nejaké francúzske zemiaky alebo rizoto, šúľance s makom alebo strúhankou ...Priznám sa ja dnes na mäso moc chuť nemám :-)

sloniatenko

marijam mas rada taketo natierky?lebo niekto by kvasnicovu nerobil ani za nic na svete :) a pritom je dobra a zdrava :) no co ty si neodolala kolacu ja som zas mala smazeny karfiol :) a aky to bol kolac?inak nemas tip na obed? :)

marijam

sloniatenko tú pomazánku určite vyskúšam :-) A čo myslíš či som odolala?? Jasné, že nie..:-D Dala som si dva kúsky..:-/ Ale nevadí...Veď to zas nieje žiadna tuková bomba ;-)

sloniatenko

tak dobre ranko prajem tu je recept na tu slubovanu kvasnicovu natierku:potrebujeme:cibulu,olej,1kocku drozdia,asi tak pol pohara mlieka mozno trosku viac,asi2-3polievkove lyzice horcice ale kopcove,sol a straasne vela cervenej mletej papriky,4vajcia.
postup:osmazime cibulku potom si zohrejeme mlieko aby bolo vlazne a rizmiesame v nom drozdie.a pridame to k cibulke.miesame stale aby to neprihorelo.po chvilke pridame horcicu sol a papriku miesame.a nakonec 4cele vajcia rychlo rozmiesat.a odstavit zo sporaka.natierame na dobry chlebik :) ale naozaj tam dajte riadnu kopu papriky proste straaasne vela a horcicu podla chuti moze byt i viac jak je v recepte.skuste stoji za to :) dobru chut :)