ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
annika - ja z teba odpadnem uplne si Ta viem predstavit si stelesnenie leta pre mna momentalne, cista pozitivna energia .... :D a ten hlavkovy salat super ved to mas vlakninku :)
baby skusim aj ja dneska zaradit ovocne stavicky, a zeleninky vela, ale menstruaciou to nebude len prosto asi aj tym ze som nebola uz 3 dni cvicit sa citim tak mlandravo :|
inak ja kazde rano zacinam vytlacenym citronom do vlaznej vody vsade to odporucaju tak neviem :)
maomam - ja sa vazim kazdy tyzden cize zajtra a potom s tebou toho 30. a vzdy v kutiku dufam ze kazdy tyzden bude minus 1 kilo :DD inak dnesny jedalnicek mas velmi zdravy a chutny mnam :)
sloniatenko, danka - de stee :)
Maoamka, hm, váhu nemám doma, musela by som sa odvážiť niekde inde a neviem, či vtedy budem mať práve kde. A merať sa bojím :D koľko mi to ukáže. Ale možno toho 30.4. nájdem odvahu :D. Nesľubujem však.. Premyslím :D
Annika, nejako si cela zoranzovela :DD, kedy sa ides vazit a merat najblizsie? Nechces so mnou, 30.04.?
Maoam, ja na obed kuracie stehno a kopec čínskej zeleniny :D. Sedím tu v oranžovom tričku, oranžové nechty, nasprejovaná pomarančovým sprejom :DD. Tak dobrú chuť k výbornému nápoju prajem :)). Poobede možno zas budem len zeleninu, uvidím, ako budem mať chuť. Včera som na posedenie schrúmala hlávku ľadového šalátu :DD.
:DD, no hadaj Annika, co prave chlipem :DD, presne aj u mna, tyzden uz chut na grepy a citrony, asi sa 0ky prebudzaju do jari :DD
dnes naobed delena (mäso hovädzie dusene + zeleninovy salat, surovy a este parena brokolica ako priloha)
Maoam, vyskúšaj aj vytlačiť polovicu citróna a zaliať to pol litrom vriacej vody. Je to mňam, ak máš chuť na citrusy tak ako ja. Ja už asi týždeň. :)) Práve som vypila prvý polliter, idem si zaliať druhý :).
Annika, ahoj moja :*, no ja aplikujem tento system oddnes :-), mam nan chut a myslim, ze mi to len prospeje
na cisla som aj ja zvedava, uvediem tie z februara, aj z marca, aby ste mali lepsi prehlad o mne :D
lilekk, ja mám práve svoje dni za sebou a tiež sa z toho teším, že konečne :D. A neboj, deň-dva ľahšej stravy a budeš sa cítiť zase dobre :). Ja mám za sebou raňajky - grep, a doobedu mám ešte nachystaných zopár pomarančov :D. Ako aj Helus písala, je to fajn, človeka to tak odľahčí, možno by to aj tebe pomohlo, ale rob, ako máš chuť, nenúť sa.
Maoam, tak som zvedavá, aké budú čísielka, potom napíš aj miery marcové, aj aktuálne. Mám pocit, že to bude úspech :).
lilekk, ja mam taketo pocity, ked zadrziavam vodu (ovulacia, pred a pocas MS)
ja sa vazim a meriam len raz mesacne, vzdy aspon tri dni po MS, vtedy je to zodpovedajuce realite, lebo pocas MS od zeny k zene rozne zadrzis aj 1-2kg vody ani nevies ako
daj si lahsi den, snad pomoze
ja momentalne pijem ako tava, taka som smädna vkuse
Ahojte baby, ako vikendik? :) ja som sa dnes zobudila so strasnou depkou ze som tucna buchta :D citim jak keby mi jedna falda cez vikend narastla ale tak neviem jediny moj prehresok bola vcera biela bageta so zeleninou a sunkou co som si doma spravila lebo som na nu mala chut :( no ja neviem dnes si dam lahci den, a idem cvicit zajtra mam vazenie tak sa bojim ci som nejake kilo nenabrala :(
baculka - to mi je luto :( a kedy ides? budeme na teba mysliet a drzat palceky, vezmi si notebook budeme si pisat nech ti nie je smutno :* :))
heluuus chcela by som mat Tvoju volu pevnu :) si moj vzor!
annika - no ideme do toho...sak za tyzden 5 kg do do dvoch tyzdnoch budeme rachoticke pomaly :D by som pokutovala taketo pripravky skvele tabletky, a klamlive reklamy.... :D
drzte sa mi!