Semeno...

Heatherka

jasne, ze to pomoze, ved ako inak to chces dostat von ? si sadni a tlac ale nie velmi.ja to vacsinou spajam s cikanim :D vyjde mozno 90 percent semena ale nieco jasne, ze ti tam nieco ostane.ale aspon nebudes potom vyslovene tiect.

ja som to nikdy neriesila, vytlacila som to, dala imtimku a hotovo. neskor zbytok vytiekol.

jajka001_

normalnu odpoved som ti uz dala, sa ti nepacila, tak co s tebou:) to je proste normalne, ze to v tebe ostane, co preboha riesit a načo

maruska123

angelina ani tlacit na zachode ti nepomoze, aj tak to bude z teba este vytekat, nevytlacis vsetko, to ti garantujem

Maoam

ale ked ti cela tlupa tvojich mudrych kamaratok tiez nevedela poradit, tak sa asi extra mudrymi ludmi neobklopujes ;-)

1angelina23

Jajka.. tak sa zdrz komentarov, prosim, necakala som odpovede vysavac a nejde to, cakala som normalnu odpoved, ktoru som zrejme aj dostala, takze si kludne najdi dalsiu temu do ktorej budes rypat,ked uz nie si teda v tej puberte :-)

1angelina23

Heatherka... Neviem, lebo tu su ludia ako z inej planety ak si precitas nase a ich "dialogy" nizsie typu,, chce to len servitky, vysavac, kondomy... neskusala som si sadnut na zachod a vytlacit, to pomoze?