Davate svojmu gynekologovi "sponzorsky" prispevok?
Sponzorske u gynekologa 20 €?
lost. kazda jedna to stastie nema chodit tam tak casto. to je fakt skreslene. bezna zena je tam raz na preventivnej a mozno raz dvakrat k tomu. ak aj ma 200 pacientiek tak 4000 je nezdanenych , cize ta suma je ovela mensia.. a ta suma aj na nieco putuje. to je sponzorske ordinacii , nie jachte... a zodpovedne ti viem povedat ze moj lekar ziadnu jachtu nevlastni
a dalsia vec je ze neordinuje kazdy den :D ale to je nezmyselne dotahovanie...,
ja som napisala meno? teraz fabulujes laura. ani v jednom prispevku z mojej klavesnice meno nevyslo... za to z tvojej dve... precitaj si po sebe
macka26, hmm, cize ak by kazd achodila 1 za tyzden a za 1 den stihne len 40, tak ma 200 pacientiek :)
to je 4000 eur rocne..
a k tej jachte
tato stoji 150tisic:
ale su tam aj 8x lacnejsie :) za 20-30 tisic
ak ma naozaj 1000 pacientiek.. (napr lebo projektuje tak ako je naprojektovany vodovod = tj tecie vyborne, aj ked traja v bytovke psutaju na plne gule, ale ak sa najde 7 ludi, padn eystem, kazdy ma mizerny prud vody, nemoznost sprchy, tj . agregacia - neverim ze doktor nepouziva Agregaciu, to by bol buran.. kazdy pouziva agregaciu (spoliehaju sa na to, ze nepride kazdu v jeden cas, presne to iste na co sa spolieha pekar, bankar, praktick ycley system)
cize 20 tisic rocne.. to ma za 7 rokov hentu luxusnu jachtu :) a mozno aj skor :D
nedalo mi to nerozobrat :) nehovorim ze neplatit mi, ale tak je to divne riesenie.. viacmenej ako sachmat na "zplati? nezaplati?" ak ano, super, naletel :) ak nie, nevadi.. pride dalsi (teoria 60eurovych faktur, lovenie lahkych obeti)
2 Laurina22 ak to ma v podmienkach tak to je tazko no... on proste investoval a to v akom stave mu tam prides si myslim ze je jedno... jedine ze by si nemala moznost statneho tam by som to zobral ze by to bolo vydieranie... ale kazdopadne nepokladam 20 EUR za nejaku velku sumu...
Macka ja pisem za seba,nie za teba.
Za druhe,ja nespinim nikoho.Zacala si menovat ty.Ja pisem o mojich skusenostiach s nim avsak nemam problem povedat,ze x mojim znamym pomohol a viackrat som tu zeny na fore odporucala prave na neho. Takze osocovanie si vyprosim.
Za tretie,pan doktor vie,preco som odisla.
laura... k tvojej pripomienke... nie z toho isteho dovodu tam chodim raz tyzdenne... nemam rada ked niekto spini za chrbtom, do huby si mu urcite nepovedala preco odchadzas... dufam ze tvoje problemy vyriesi coskoro novy doktor
2 lost si uvedom ze si zijes lepsie ako pred kapitalizmom... system nieje naj ale si myslim ze je to lepsie ako anarchia.... a ano urcita cast tvojej prace ide 'hore' ale dostanes ovela viac ako kebyze si zijes svojpomocne...