Davate svojmu gynekologovi "sponzorsky" prispevok?
Sponzorske u gynekologa 20 €?
lost ja hovorim o konkretnom lekarovi, nie za vsetkych. ma dobre auto, ale to mam aj ja :D jachtu nema a keby aj mal. nech ma.
2 lost co je na tom zle ked napr zarabam 4000 EUR mesacne??? nikomu som tie peniaze neukradol a vytvaram hodnoty s ktorych profituju aj ti chudaci co zarabaju 400 EUR mesacne...
akoze dobre zarabajuci clovek sa nerovna nemoralny...
radsej dam 20 takemuto ako 10 statnemu...
macka26
no on vlastnit nemusi, na to existuje tiche vlastnictvo :)
myslis ze janci zo ziliny ma mercedes?! ale kdeze :D:D:D to je KAMOSOVE :D
chapes na co myslim? :)
ale tak jasne, mozno nema jachtu, nema nic, mozno je to prave ten moralny lekar, neviem :) nepoznam.. len teoretizujem - ale icsla nepustia.. ak ide do prace na X6, zle sa asi nema :)
2 lost a tebe pride 4000 EUR rocne ako nemoralne peniaze ?? aj keby to bolo popri plate ... on musel investovat, musel studovat a aj neico riskuje mne to vobec vela nepride :)
lauri tvoj prispevok 21:57
Macka.Ja som si presla Baranom a to mi stacilo.U MUDr.Scasneho som nebola-ak chceme teda menovat.
nejde o chytanie sa za slovicka. ale ty hovoris to, co nie je pravda. ja som ani jedno meno v tejto teme nespomenula. ani raz. ale ty. hadzes to mna a pises ze som to pisala ja, to je umyselne fabulovanie a to si ma dost nasrala. sa postav za svoje slova a nehadz ich na mna
0vecka
ak myslis dane - tak so svajciarsku maju nizsie dane, btw maju narocnejsi teran a aj tak maju najlepsie cesty v europe...
ako to? :)
a zije sa im lepsie..
cize neverim ze ak by som bol "solo" tak by to nebolo lepsie..
...
ale to je jedno, lebo ine som chcel..
cca 2/3 ludi zije na pokraji chudoby, lebo kapitalizmus.. skutocne kolko % ludi si moze povedat "ok, idem si kupit nove boty" bez toho, aby im v hlave preblisklo "mam na to?" 1% ? alebo 5% ?
jasne ze bol aj horsi rezim.. kapitalizmus ma vyhodu v tom, ze pozenie ludstvo dopredu.. ale skor ci neskor to padne.. mozno aj otvara moznosti pre sikovnych - stale su otroci penazi avsak nie su otroci napr kralov, vladcov atd.. ako v minulosti..
ale mam pochybosti, kto sa ma lepsie.
europan - co 1/3 az 1/2 zivota zaplati na daniach, 1/2 zivota PRACUJE.. avsak ma dobru starostlivost, co sa zdravotnictva tyka - dozije sa do 80.
alebo nejaky amazonec, alebo ostrovan v tichom oceane, kde NEPRACUJU, len lovia potravu, co si myslim je relativne lahsie, ak to robia organizovane, avsak ak si ako 45 rocny zlomis nohu a dostanes infekciu, ci zapal, koniec..
ale mas 45 rokov pohody :)
podla mna je to fifty fifty... :P