Dermaroller

debili6565

Ahojte baby, ja som si objednala 2,00mm na nohy, resp. na lýtka, stehná a zadok. Na bokoch mam totiž od puberty strie a na zadku trochu tiež plus celuritida napriek tomu, že mam len 51 kg a 165cm. Mam zrejme zlu elasticitu kože. Bála som sa, že ma to s nim bude boliet, ale len pri prvých použitiach to bolo trošku neprijemne, inak v pohode, potom si človek na to zvykne ako ked si zvykne na odstranovanie chlpov voskom. Pokožka sa mi ovela zlepšila, mala by som to použivať častejšie. Použivam to s takym olejčekom proti celuritide, aloevera gelom a bambuckým maslom. Staré strie su menej viditelne, pokožka je viditelne pevnejšia, nove miznu a netvoria sa, aj celuritida sa mi zdá, že sa zlepšila. Dezinfikujem ho len alpou. Určite odporučam, na tvar možno do buducna vyskušam aj tie menej milimetrove, ale zatial netreba. Bola to dobrá kúpa.

b0031

Dievčatá, ja roller používam každý deň, na tvár, aj keď som sa na začiatku veľmi bálaa nevedela čo očakávať, ale horšie ako moja pleť to už byť nemohlo..a tak som presvedčila sama seba. Po skúsenostiach s kozmetičkami by som už žiadnej neuverila!!! Chodila som od BA až po druhý koniec stred.SK po kozmetičkách a kozmetikách od najvychýrenejších a samozrejme najdrhších značiek no stále s tým istým "žiadnym výsledkom".Každá len ohovorila tú pred ňou keď videla stav mojej pleti ale od každej som odišla krásne červená a zapuchnutá...nesmiem zabudnúť podotknúť, že hneď na druhý deň sa mi tvár a ranky ktoré mi vytvorili zapálili..ako keby každá nehovorila a neohovorila tú druhú, že tvár je vtedy dobre a šetrne vyčidtená keď sa potom nezapáli a to sa nesmie stať!!! Takže po skúsenostiach dlho desiat - ročných som sa rozhodla len o vlastnú starostlivosť a len málo kedy sa mi stane že sa niečo zapáli. Pleť mám riadne citlivú, a začervená sa aj keď si len oprem rukou tvár. Dermoroller som začala používať hneď každý deň, a som spokojná, trošku pichá, ale okrem zježených chlpkov sa mi nič horšie zaťiaľ nestalo. Tvár sa krásne do rána ukľudní a ráno je na nespoznanie kľudná a môžem fungovať.Mám roller 1,25 mm a je to tak ako je už uvedené hore, čím viac tlačíte tým hlbšie sa dostanete. Ačo je pre mňa najdôležitejšie? Že sa mi NIČ NEZAPAĽUJE!!! A áno, keď ho už tá kozmetička na Vás použije, má vám ho dať!!! Veď stojí 2eura...Pri tých 27eur čo za každé sedenie u nej necháte môže urobiť...Ja ho mám za 2 eur kúpený u číňana, je to ten istý 540 ihiel, len tie značkové majú vytlačenú značku...je to ako so všetkým!!!!!!!

Mimiiiiii

Ahojte, ja som začala používať 0,5 mm a zatiaľ super. Treba ho pred aj po použití vydezinfikovať v čo najsilnejšom antiseptiku (kľudne môže byť aj alkohol - 60%+ pálenka zabije všetko). Dĺžky 0,2, 0,3 a 0,5 sú na tvár, krk a dekolt. Dlhšie ihličky by som už na tvár nepoužívala, predsalen každá pleť je iná a hlavne s citlivou pleťou by to mohlo spraviť fakt zlo, hlavne keď sa všade píše že od 0,75 mm vyššie to už patrí do rúk skúsených ľudí, prípadne sa od 0,75 mm používajú na jazvy na tele.
Bolesť som čakala že bude menšia, trošku pri tom trpím ale zas žeby sa to nedalo zvládnuť pravda nie je, akoby sa pre krásu nerobili oveľa šialenejšie a bolestivejšie procedúry...
Začervenanie je viditeľné, obvykle však po hodinke - dvoch ustúpi, bolesť taktiež mizne po pár minútach od ukončenia rollovania.
Preto je teda najlepšie robiť to večer, nech má pleť čas sa zregenerovať a oddýchnuť. Aspoň u mňa má pleť na druhý deň vždy peknú farbu.
Čo sa týka pravidelnosti, na rôznych britských (aj profesionálnych) stránkach som našla že sa odporúča maximálne 2x za týždeň, keďže je to invazívny zásah a pleť potrebuje aspoň 2 dni na oddych. Predsalen, ide o znovunaštartovanie ozdravnej funkcie kože a tá tiež potrebuje na to čas a priestor čiže si nemyslím že to treba s tou kvantitou preháňať, radšej menej a kvalitnejšie ako si dokafrať tvár kvôli čo najskorším výsledkom.
Neviem teda ako je to s inými veľkosťami ale minimálne na tú 0,5 mm som našla že 7-8krát do mesiaca.
Ja to dodržiavam, zatiaľ som spokojná a je to asi prvá procedúra ktorej dôverujem takže uvidíme ako to celé dopadne :)

Veľa šťastia aj Vám, dámy

just.curious

Prosím,vedel by mi niekto povedať, aký je rozdiel medzi rollerom s 540 mikroihlami a tým so 192? Poprípade ktorý by ste odporúčili?

ester99

no ja som bola zvlast upozornovana, ze derma-roller moze pouzit iba jedna osoba, predsa to prenika do pokozky, aj ked sa urobi potom dezinfekcia...u kozmeticky som sa informovala, ze je potrebna kura min.10-15 sedeni, na co pouzije 1 derma-roller a potom ho da zakaznicke...kozmeticka co je ochotna urobit 1 sedenie to podla mna pouziva na viac zakazniciek a toho by som sa teda hodne bala kvoli prenosu infekcie ci dacoho horsieho

amanda23

dozvedela som sa aj ja o tejto kure, uz som si pozistovala, co treba kupit, dezinfekcia, znecitlivenie, kremik po bud kolagenovy, alebo kys. hyaluronova.
ako casto sa to ma prevadzat prosim?
mam malicke jazvicky a zacinajuce vrasky..premyslam, zeby som skusila prve osetrenie u kozmeticky, nech vidim, co to je, kym zainvestujem...

ester99

Pisete tu rozne nazory. Chcem Vam povedat, nechcem tu robit reklamu, ale na e-shope derma-roller.sk som kupila normalne derma-roller 1 mm a aj 1,5. jeden na tvar a druhy na telo. Ak tlacim silnejsie viem ist do vacsej hlbky a ak to nepotrebujem tak vojdem len do 0,2 mm. Tie teorie o dlzke ihliciek su blbost, je to len o tom ako hlboko sa da ihlickami dostat. Preto sa aj pise, ze do 0,5 mm je na domace pouzitie, hlbsie uz clovek ide do krvi a to je lepsie nechat na kozmeticku. Ale ked ma dakto jazvicky ako ja, tak mam miesta kde mi staci to minimum, ale do tych prepuklych jaziev potrebujem ihlicky dlhsie. Este 192 boli viac lebo tie ihlicky su redsie, ale ma to vacsi ucinok hlavne na jazvy, ta 540 skoro vobec neboli, je to znesitelnejsie. Potom sa zacne supat pokozka, co je dobry znak jej obnovy, tak pouzivam exfoliacny krem alebo peeling.