Dermaroller

nefertitit

no pred pouzitim plet treba riadne vydezinfikovat - ja pouzivam saloos tee tree vodu, kt. plet nevysusuje a je antisepticka, potom si nanesiem krem s kolagenom - ktory dermaroller vtlaci hlbsie pod kozu a ucinok bude efektivnejsi, mam kolagen krem od znacky saroya. Robim to vecer, kedze v noci sa plet najkepsie regeneruje. JJ mam jazvy po akne, ale teraz som rollovanie prerusila lebo som spet na differine, ked sa polepsi, budem pokracovat-

mayaya

Aj mňa veľmi zaujíma, aké krémy je najlepšie aplikovať pred a po použití dermarolleru, alebo či je to možné aj bez krému, nakoľko ja môžem používať len nekomedogénne prípravky.. Prosím poraďte, ďakujem pekne

mikro9999999

nefertitit,,,,ahoj chcem sa ta opytat ci mas jazvy po akne,a aky krem si davas pred a po pouziti dakujem za odpoved pekny den,a ak by sa dalo bol by som rad keby si mi poslal niaky kontakt chcel by som viac o tom vediet

stalagnat

zdravim nefertitit. chcem sa opytat ake kremy alebo ake kozmeticke pripravky pouzivas pri poutzivani dermarolleru a ci sa nansaju hned pred pouzitim. ci po.. alebo ako to vlastne treba aplikovat. dikes

nefertitit

Ahoj, veľmi mi to pomohlo, má to však 2 nevýhody - dosť to bolí, a keď máš hlboké jazvy ako ja, treba rolovať aj 20-30 krát rozloži si to tak na 4 mesiace, každý 3,4 deň. Ja som zatiaľ niekde na 18 raze a jazvy sú už viditeľne plytšie, a celkovo je moja pleť pružnejšia. Mam ten s ihlami 1 mm.