Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dermaroller

zepalka

Ahojte, vedel by mi tu niekto poradit, aku velkost ihiel mam pouzit, ak mam iba male jazvy po akne? no mam vsak jednu jazvicku po vrede vydutu, tak snad to nebude problem. Ale neviem aku velkost si mam kupit. rozmyslala som ze 0,3 ked vraj ze 0,5 je na hlbsie jazvy. A to mam pouzivat kolagen? ten je iba na zrelu plet nie? to by som velmi nechcela..
Dakujem za kazdu radu

jana0000

caute, mam ho mesiac - pouzivam ho len na tvar a mozem povedat ze je to prva vec pri ktorej fakt vidim nejake ucinky. chodila som na kadejake dermabrazie, ipc, masaze atd. atd. ale nic mi nepomahalo. mam akne a jazvicky. mam 0,5. dost som o tom pocitala. na domace pouzitie je max tato velkost. ucinky nevidno hned, ale prve takto po prvom mesiaci. vsetky tie jazvicky mi akoby napuchli slabucko a dostali taku farbu, ako pokozka okolo. akne sa mi dalo doporiadku uplne (zacala som aj zinok uzivat). objednavala som to cez nechtovyobchodik , boli najlacnejsi a tam bol ako detailny navod s obrazkami - ak by ste si niekde inde hlavne dajte pozor na dokonale dezinfikovanie vsetkeho aj predtym aj potom.

Marcellita

Ahojte,

chcem sa spytat, aku velkost ihiel potrebujem na tvar na jazvy po akne??citala som tu, ze niekto pouziva 1mm niekto 0,5mm na ceskej stranke som dokonca citala, ze na tvar je povolena max. velkost 0,3....a teraz neviem, aku velkost kupit tak ak budete mat cas napiste mi, velmi by ste mi pomohli

davek

no lebo ja mam akne a robil som to aj ked akne mam ako nie priamo tam kde mam akne ale robil som to viac krat tak dufam ze to nejak neposkodim.zatial sa mi nezda aby to skodilo snazim sa vyhybat akne a robit tie miesta kde nemam tak uvidim ale asi budem brat roacuttan a to asi vtedy nebude vhodne dermaroller pouzivat.

coquelicot

akne uz nemam, sem tam nejaka vyrazka ale vtedy dermaroller nepouzivam, to by som neriskovala.. pockaj az sa ti to vyhoji. hej 1 mm mam stale. No a krem si robim vlastny, ziadne chemie.. pozivam kokosovy panensky olej, praskovy cukor, par kvapiek GSE. No a treba doplnat kvalitny vitamin C, ktory podpori tvorbu kolagenu.

davek

coquelicot a ty uz nemas problem s akne?lebo ja mam akne este a pouzivam 0,5mm ako nepouzivam to pravidelne tak raz za cas ked sa da lebo mam dost cervenu pleto potom tak to robim ked viem ze sa nikde nechystam.a ty uz 3 mesiace pouzivas 1mm?ake kremy si davas?

coquelicot

tou citlivkou som myslela citlivu plet, niekto naozaj neznesie ani mensie kozne zasahy.. podla mna na pigmentove skvrny staci parkrat chem. peeling, ten kludne u kozmeticky ano.. ale na hlbsie jazvicky treba ozaj rollovat.. pravidelne kazdy tyzden niekolko mesiacov.. ale to by kazdy financne neuniesol.. a myslim ze by vam to ani ziadna kozmeticka v takejto frekvencii nebola ochotna robit:) je to naozaj na vas, u mna vysledky po 3 mesiacoch o polovicu lepsia plet.. planujem este dalej, ale trosku pozor v lete na slnko.

Carie

Tak ale je rozdiel vyvrtat si zub a prejst si par krat s valcekom po kozi. Aj vydezinfikovat si to nie je problem a ake pripravky, to sa da precitat aj na nete, nato netreba 3-mesacny kurz. Ja to skusam sama, zacala som len pred par dnami.

hohoho

nie som citlivka a mozem povedat, ze moj prah bolesti vobec nie je nizky.... chcela som len povedat, ze tak ako nechodim s bolavym zubom pred zrkadlo so zubnou vrtackou v ruke, tak si s pletou dam radsej pomoct u kozmeticky... ak je ta kozmeticka fakt dobra, tak urcite vie, ako to ma robit a hlavne, ake pripravky aplikovat... ja som mala problemy s pigmentovymi skvrnami a drobnou jazvickou

Carie

coquelicot: a za aky dlhy cas boli u teba vidiet vysledky? za aky cas bol ten vysledok taky, ze si to mohol ukoncit?