Dobrý deň. Veľmi ma bolí hrdlo cmúľam Strepsils med a citrón ale nič nepomáha. A nič iné ani doma nemám. Predpokladám, že PARALEN na to nie je. A čaje?...no nemôžem preglgnúť ani vlastnú slinu nieže ešte piť! Asi budem mať aj horúčku. Pomoc. Ďakujem vám vopred za rady atď. Dovidenia.
Bolí ma hrdlo - bolesti hrdla
Prosím, poraďte. Nemôžem kašlať, kýchať, ani polkýňať vlastné sliny. Vždy ma to zabolí. Čo mám robiť??
Ahoj, chod doktorke najlepsie na ORL, na to ti da antibiotika, ano nie su dobre nicia imunitu ale nic ine ti nepomoze, 10 dni som cakala a potom uz sa to nedalo a isla som na ORL, uz po 2och tabletkach mi bolo lepsie... Caje som pila, jox striekala ale to na bakterialnu infekciu nepomoze, pisem len svoju skusenost
Daj si do pohara cibulu, zazvor, cesnak, med, nechaj to v chladnicke kým to pustí stavu - to je super na kašel :) a na bolavé hrdlo si daj strepfen na cmulanie, ten mam tiež odskusany, prichut med + citron je top!
novidis:-)
keď bolí hrdlo,ide o prehriaté pľúca,kerď ide o angínu ide o prehriatý žalúdok.V obidvoch prípadoch to rýchlo vylieči akupunktúra
Kloktaj a prestane...vsetko pod minutu sa neda:-)