Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach zo smrti alebo coho sa bojite viac?

Príspevok v téme: strach zo smrti alebo coho sa bojite viac?
User_37597

dnes som s kolegom ani neviem ako zacala zaujmavu temu co sa tyka smrti.
a dospela som k nazoru ze kazdy sa boji ze raz zomrie ale teraz coho sa bojite viac-
A) ze budete zomierat v bolestiach ako stary ludia alebo
B)ze zomriete mlady a uz nic neprezijete?

B je inspirovane hlavne preto lebo v mojom okoli je strasne vela umrti mladych ludi.byvala spoluziacka zo zakladnej zomrela ako 18 rocna na to ze jej neskoro prisli na nador v hlave a zas kolegyna mojej sestri zomrela ako 26 rocna s tym ze sa ucila v noci a bolela ju hlava a nicomu to nepripisovala.dala si tabletku a zaspala.no uz sa nezobudila.
je toto mozne ze tak mlady ludia zomieraju?ja si to neviem predstavit ze by som mala zomriet teraz v mojom veku a uz nic nezazit-rodina,deti,vlastne byvanie,svadba proste vsetko co clovek zazije po dobu svojho zitia.
ja sa teda logicky obavam viac moznosti B.

0mega

Strach z toho, ze ma spolocnost zotroci.

Smrt? HAAAAAAAAHA

Tej sa vysmievam do ksichtu kazducky jeden den a vychutnavam si to slastne, vzdy.

Bolesti sa nebojim, bolest je len dokaz toho ze zijem, a ked budem stary, uvidime co bude, myslim ze v tom case sa ludstvo uz uveodmi a ked nie, kto mi ma pravo sa starat do mojho zivota ? Skocim si z lietadla a neotvorim si padak, necham vo vacku tisicku ako sprepitne za opdratanie (seriozne)

A mlady? No a? Tak nemusim cakat kym pride a moznost "A" :D haaaha..

Sralo ma to, ked som bol mladsi, ze "co ak zomriem v 15 ? alebo 20 ? ved som ani zenu nevidel v tom veku, alebo co ak v 25 ? ) mam vo vietekde jendoducho..

Nie som zastanca stylu GTA pocitacovej hry ze zastrelit, alebo nechat sa zastrelit na ulici, lebo medved, lebo ZIJEM ako blazon, no ale s rozumom (spravne aplikovanie elementarnej matematiky) si dokazem prepocitat risk-zisk z danej cinnosti.

No a ak nezomriem robenim hluposti (co robim kazdy den, inak sa citim byt mrtvy, okrem regeneracie) ale zabije ma choroba (co je mozne, kedze mam problemy) alebo ma zrazi nakladiak na prechode. Alebo mi pride zle z nicoho nic a skapem tu na izbe sam, a niekto ma tu o tyzden najde. Co uz ... Cas je konecny. Ta smrt nemoze trvat objektivne vecne a subjektivne? (tj. zevraj ludom co stali hlavu trpeli ako keby 5 minut) - no neviem , neverim, odkial to moze mat ? ja verim ze som genius a dokazem aj z toho nieco vytazit.

Skor ako SVOJEJ smrti sa bojim, ze mam este aj POVINNOSTI voci ludom, co tu ponecham.. Ale tak co uz, v tom case mu to bude totalne jedno asi :D

Sice lahko sa mi to pise, mam silne reci, ta ale uvidime, uvidime :)

Laurina22

Ano,bojim sa smrti.Ale bolestivej smrti.Nepride mi podstatne,ci mam 20 alebo 50.

Avsak bojim sa bolesti.

Moj kamarat umrel v strasnych bolestiach rakoviny kosti.Dedko tak isto.A toho sa bojim.

Bolestivej smrti a trapenia.

Pretoze vtedy je pre teba smrt vykupenim.A to je hrozne.