dievcata, ake stanovisko by ste zaujali keby vam vas partner povedal ze ide byvat z internatu na privat kde by byval v spoloc.domacnosti s inymi studentkami...aj ked mu verim jednoducho neznesiem ten pocit inych zien pri nom...ved ide o spolocne byvanie...zdielanie kupelne izieb..ako by ste reagovali vy? alebom som prehnane ziarliva? :((
moj priatel chce byvat s inymi zenami...
Stavim sa, ze jej priatel by taku vec, ze by sa vyskytla prilezitost byvat s kamaratkami, kde by boli aj ini muzi nevadila. To by mu potom muselo tiez vadit ,ze ona byva na intraku aj s inym pohlavim nie? :D
Mozno ze mimuska zabudla podotknut fakt, ze jej priatel chce byvat s kamaratmi (ale byvaju tam aj ine zeny tiez jeho kamaratky)...cize podla par tvrdeni cp tu citam to na rozchod by bolo iba u sialencov :D
mne by to vadilo, ja by som bola proti
Ja sa za vyjadrím za chlapskú časť populácie. Osobne by som tiež radšej býval s dievčatami ako s chlapmi, nie kvoli sexuálnej prítažlivosti, ale oveľa lepšie sa viem porozprávať so ženami, 90% mojich známych sú ženy a lepšie si s nimi rozumiem. Taktiež je to praktické bývať s niekym kto vám navarí, popratá, hlavne ak ste prasiatko, ako už bolo spomínané.
Záleží určite od toho s kým chce bývať a aký je. Určite by som to hneď neriešil tak radikálne ako píšu niektoré slečny. Popr. bývajte spolu :) Alebo si omotaj okolo prstu jeho spolubývajúce a tak budeš mať všetko z prvej ruky. Všetci veľmi dobre vieme aké sú ženy klebetné, tak by sa k tebe určite niečo dostalo, ak by sa niečo stalo :)
nie nie knaz :)))) volne miesta tam boli tak brali aj takych "neknazov" :))ktory by normalne nedostali VS intak pre nedostatok km
Mimuska, a tvoj frajer je buduci knaz, alebo patri medzi tych, "ktorych vzali, aby zaplnili volne miesta"?
no nesmeli,ale chlapi von ist mohli, cize ver tomu, ze takito akoze nevinni studenti maju sexu az dost...teraz nehovorim o tvojom frajerovi, ale o buducich knazoch, bohuzial
ufff teda :)))) tak ako ini muzi tam sa spravaju neviem teda...ale zeny tam vkrocit nesmeli.. :)))
mimuska tak to nie je ziadna vyhra, totiz to takyto vselijaki buduci knazi su asi najvacsie prasce..mala som skusenosti, ked mi jeden taky (z farskeho intraku z okna)vykrikoval, ci nechcem sex a pod...a to bol vyslovene intrak, kde su len buduci knazi
baby ale veruze na intaku kde je teraz baby nema...byva na farskom internate...teda od svojej skoly byva cca 70 km a intak davaju od 100 km...takze byva nie na VS internate ale na farskom ci katolickom kde su buduci knazi a zobar chlapcov co vzali aby zaplnili volne miesta...a tam baby maju prisny zakaz vstupu...kazda navseteva zenylen na vratnici moze ostat kde je 24 h dozor...
ludia pochopte, ze keby chcel nejaku pretiahnut, tak to urobi aj na intraku...tam ma moznosti kolko chce a este aj povolnych bab viac nez dost...
byvala som na intraku dost dlho, takze...