moj priatel chce byvat s inymi zenami...

Príspevok v téme: moj priatel chce byvat s inymi zenami...
mimuska1991

dievcata, ake stanovisko by ste zaujali keby vam vas partner povedal ze ide byvat z internatu na privat kde by byval v spoloc.domacnosti s inymi studentkami...aj ked mu verim jednoducho neznesiem ten pocit inych zien pri nom...ved ide o spolocne byvanie...zdielanie kupelne izieb..ako by ste reagovali vy? alebom som prehnane ziarliva? :((

gugino

Stavim sa, ze jej priatel by taku vec, ze by sa vyskytla prilezitost byvat s kamaratkami, kde by boli aj ini muzi nevadila. To by mu potom muselo tiez vadit ,ze ona byva na intraku aj s inym pohlavim nie? :D
Mozno ze mimuska zabudla podotknut fakt, ze jej priatel chce byvat s kamaratmi (ale byvaju tam aj ine zeny tiez jeho kamaratky)...cize podla par tvrdeni cp tu citam to na rozchod by bolo iba u sialencov :D

w3q

Ja sa za vyjadrím za chlapskú časť populácie. Osobne by som tiež radšej býval s dievčatami ako s chlapmi, nie kvoli sexuálnej prítažlivosti, ale oveľa lepšie sa viem porozprávať so ženami, 90% mojich známych sú ženy a lepšie si s nimi rozumiem. Taktiež je to praktické bývať s niekym kto vám navarí, popratá, hlavne ak ste prasiatko, ako už bolo spomínané.

Záleží určite od toho s kým chce bývať a aký je. Určite by som to hneď neriešil tak radikálne ako píšu niektoré slečny. Popr. bývajte spolu :) Alebo si omotaj okolo prstu jeho spolubývajúce a tak budeš mať všetko z prvej ruky. Všetci veľmi dobre vieme aké sú ženy klebetné, tak by sa k tebe určite niečo dostalo, ak by sa niečo stalo :)

mimuska1991

nie nie knaz :)))) volne miesta tam boli tak brali aj takych "neknazov" :))ktory by normalne nedostali VS intak pre nedostatok km

maruska123

no nesmeli,ale chlapi von ist mohli, cize ver tomu, ze takito akoze nevinni studenti maju sexu az dost...teraz nehovorim o tvojom frajerovi, ale o buducich knazoch, bohuzial

maruska123

mimuska tak to nie je ziadna vyhra, totiz to takyto vselijaki buduci knazi su asi najvacsie prasce..mala som skusenosti, ked mi jeden taky (z farskeho intraku z okna)vykrikoval, ci nechcem sex a pod...a to bol vyslovene intrak, kde su len buduci knazi

mimuska1991

baby ale veruze na intaku kde je teraz baby nema...byva na farskom internate...teda od svojej skoly byva cca 70 km a intak davaju od 100 km...takze byva nie na VS internate ale na farskom ci katolickom kde su buduci knazi a zobar chlapcov co vzali aby zaplnili volne miesta...a tam baby maju prisny zakaz vstupu...kazda navseteva zenylen na vratnici moze ostat kde je 24 h dozor...

maruska123

ludia pochopte, ze keby chcel nejaku pretiahnut, tak to urobi aj na intraku...tam ma moznosti kolko chce a este aj povolnych bab viac nez dost...

byvala som na intraku dost dlho, takze...