dievcata, ake stanovisko by ste zaujali keby vam vas partner povedal ze ide byvat z internatu na privat kde by byval v spoloc.domacnosti s inymi studentkami...aj ked mu verim jednoducho neznesiem ten pocit inych zien pri nom...ved ide o spolocne byvanie...zdielanie kupelne izieb..ako by ste reagovali vy? alebom som prehnane ziarliva? :((
moj priatel chce byvat s inymi zenami...
tak mu povedz, ze ty pojdes zas byvat so 4 chlapmi (preco nie?!).. a uvidis, ci sa mu to bude pacit :) len tak si tipnem: bude vyskakovat az po plafon. popripade povie: ale to je ine... ak ano, posli ho do uzbekistanu travu pocitat.
bola by si naopak divna, keby ti to nevadilo, urcite sa da vybavit ubytovanie aj inak, mne to pripada, ze jemu to az nejako velmi vyhovuje
tak toto by sa mi urcite nepacilo,vobec niesi ziarliva...a nepiste tu,ze vam by to nevadilo,kazdej jednej by to vadilo a sakramensy!!!!
Ja vzdy milujem ten dvojity meter - nic sa neboj zlato, ved mi doveruj... Ale som zvedava ako by sa to pacilo jemu keby si byvala Ty s chalanmi (ok, asi by si sa po tyzdni odstrelila, ale predstavme si teoreticky chalanov, co neziju ako prasiatka:))... Urcite by mu to bolo proti srsti keby si predstavoval ako ste si vecer pri uceni urobili nejake horuce vinko a do noci sa venovali otazkam do skoly...ehm
Slobodna - v tomto s tebou súhlasím. Aj ja by som radšej bývala s chlapmi a bez bočných úmyslov. Ja celkovo chodím von len s chalanmi, lebo s babami si nemám čo povedať. A preberať kozmetiku, ich frajerov a módu ma fakt nebaví.. Ale jemu sa čudujem, že sa mu to bude chcieť počúvať. A fakt sa mi to nezda, že si našiel proste takto čisto babinec. Ten má určite niečo za lubom...
Ja chcem zas bývať s chlapmi, pretože sa mi s nimi dobre býva, aj keď sú to čuňatá, po ktorých treba neustále upratovať. Pri tom v tom nie je nič sexuálne, jednoducho sa mi lepšie býva s mužmi než so ženami, lepšie si s nimi rozumiem. Ty musíš vedieť aký je tvoj chlap, aj keď poviem ti pravdu, ak aspoň jedna z nich stojí za to, tak je tu vždy riziko a ak sa naskytne ideálna príležitosť tak sa niečo stane.
Normalne to nie je. A ty nie si prehnane ziarliva. Chlapec ma nieco za lubom. Preco si nehlada privat s chalanmi? Ako tu uz pisali, mozes mu verit a on ti moze naslubovat toho neskutocne vela, ale prilezitost robi zlodeja.
Tiež by som nebola nadšená, aj keď mu dôverujem. Vieš ako, príležitosť robí zlodeja a človek nikdy nevie.. Nech si najde chlapských spolubývajúcich
no podla mna ti tym celkom slusne dal najavo ze se bude robit co chces a ty sa mozes trebar postavit aj na hlavu a aj tak s tym nic neurobis.
ja by som takeho poslala do zadku-teda ak si vacsina ludi mysli ze to je normalne ze sa hrabe byvat so zenskymi tak to som asi ja na hlavu :D
Nezakazovala by som, nehisterčila a zbytočne neriešila....chlapi sú proste takí, že ak ľúbia nepodvedú...