dievcata, ake stanovisko by ste zaujali keby vam vas partner povedal ze ide byvat z internatu na privat kde by byval v spoloc.domacnosti s inymi studentkami...aj ked mu verim jednoducho neznesiem ten pocit inych zien pri nom...ved ide o spolocne byvanie...zdielanie kupelne izieb..ako by ste reagovali vy? alebom som prehnane ziarliva? :((
moj priatel chce byvat s inymi zenami...
mimuška neviem aký máte vzťah otvorene sa s ním porozprávaj,alebo tam môžeš ísť aj Ty :D,vadilo by to určite každej žene,neviem koľko máte rokov to sa musíš s ním porozprávať prečo nejde bývať s chalanmi možno váš vzťah neberie tak vážne možno chce naozaj bývať z dobrými kamoškami alebo má rád spoločnosť žien mne sa to nezdá vhodné
sme spolu rok a pol a bolo by mi luto zahodit to kvoli tomu :(( a bojim sa aj preto lebo je fesak...modre ocka hnede vlasy vysoky atleticka postava...baby by nevahali dvakrat ://
ja som mala tiez frajera a byvala som na private aj s 2 chalanmi...nikdy medzi nami nic nebolo, proste sme potrebovali privat za co najmenej penazi a takto to vyslo..a frajej to zobral v pohode..sme dospeli ludia, ked s niekym byvas tak to neznamena ze ho musis automaticky pretiahnut
btw---ak niekto chce niekoho pretiahnut, tak to moze urobit aj na intraku, ba este lepsie-vacsi vyber
suhlasim s tym prispevkom ktory hovoril o tom ze nerobit unahlene zavery, ist to tam omrknut, tie baby, ako to tam maju usporiadane, zoznamit sa s nimi. tie baby vobec nemusi tvoj fešák zaujímať :)
Neviem nakolko vazny vztah mate, ani som necitala predosle prispevky... no JA osoben by som toto ani neriesila. Rozchod a hotovo. Niet sa o com bavit. Mne by to vadilo a myslim, ze aj vacsine zien. A rovnako aj muzom. Opytaj sa ho, ci by on bol spokojny a kludny, keby si TY isla tak byvat s nejakymi chlapmi.
No teraz to vyznieva inak, ze jeho kamarati a "nejake baby" ... Takto z 5 a pol infosky sa to dost zle posudzuje.
no to su dost silne slova..jemu veris a babam nie.ale pokial viem ak ma byt nejaky sex tak to musi stat jemu kokuotik a on musi zastrcit nie baba..myslim na nejaku tu neveru je vzdy potrebne aby boli dvaja/..pokial nejde samozrejme o zneuzivanie.
ale chlap je dolezitejsi ;)
mimuska, zmiesane partie muzov a zien su normalne. Ja som napr. na intraku na svojej izbe s babami takmer nebola, chodievala som ku kamaratom a tam som travila vacsinu tyzdna.
Momentalne zijem na private, 4 chalani a okrem mna este jedna baba. Perfektne spolu vychadzame. vacsina z nas su zadani partneri a ani by nam nenapadlo vyvadzat "hluposti" medzi sebou. Moj priatel mi veri a verim aj ja jemu. Predsa ani ty nemas vylucne len kamaratky. Ci sa mylim?
Chod tam a spoznaj ludi, s ktorymi byva. A potom mozno zistis, ze su to fajn ludia, voci ktorym zbytocne nemusis mat predsudky. Aj ony mozu mat svojich partnerov v inom meste a tiez ich mozu zozierat podobne myslienky ako teba.
Trochu nadhladu. tvoj priatel si ta bude vazit viac, ak mu prejavis doveru a zaroven slobodu v jeho rozhodovani byvat s priatelmi...
Ak si vyslovene proti tomu, tak mu to zakaz, ale asi sa ti nebudu pacit nasledky...
baby na upresnenie..nebyvaveme spolu lebo studujeme v roznych mestach...a v tom byte byvaju jeho kamarati a s nejakymi babami...a v otazke dovery verim mu...ale tym babam urcite nie..a priatel to stale tak berie ze neverim mu ze si namyslam a hovori to tak ze byvat s babami cudzimi ako keby bola ta naprirodzenejsia vec na svete :(
MALO DOVERUJES...NETREBA Z TOHO ROBIT PANIKU. JA SOM NA PRIVATE BYVALA S TROMA CHALANMI A MOJ TO ZOBRAL UPLNE VPOHODE. ON NAPR. NEMAL KAMARATOV S KTORYM CHODIL VON IBA KAMOSKY A NEVADILO MI TO. KOLKOKRAT SLI SPOLU AJ NA CHATU KED SOM JA NEMOHLA.
BOLA SRANDA, OVELA VACSIA AKO KED SA ZIDE JEDNO POHLAVIE. ALE V RAMCI MEDZI, NIKOHO ANI NENAPADLO SI NIECO ZACINAT.
JE TO NORMALNY SAMOSTATNY CLOVEK, NEZARIADUJ MU ESTE AJ S KYM MA BYVAT.