dievcata, ake stanovisko by ste zaujali keby vam vas partner povedal ze ide byvat z internatu na privat kde by byval v spoloc.domacnosti s inymi studentkami...aj ked mu verim jednoducho neznesiem ten pocit inych zien pri nom...ved ide o spolocne byvanie...zdielanie kupelne izieb..ako by ste reagovali vy? alebom som prehnane ziarliva? :((
moj priatel chce byvat s inymi zenami...
Tiez suhlasim, ma sancu to ovplyvnit a vedome planuje tuto variantu byvania s babami. Nezda sa mi to vobec vhodne a ani Ty sa mi nevidis prehnane ziarliva. Ja by som to urcite nenechala tak - prilezitost robi zlodeja sa vravi...
Reagovala by som otázkou, prečo si nemôže zohnať partiu chalanov na bývanie v priváte...
Je jasné, že privát je lepší ako intrák, ale toto je z jeho strany čistá vypočítavosť.
Nie si prehnane žiarlivá. Každá normálna žena by s týmto mala problém.
vobec nie si prehnane ziarliva, nie je to v poriadku, ja byt Tebou, nechala by som ho ist a vobec by som nebanovala za nim, nestoji za to, aby si vypustila co i len jednu slzu za nim, nech si ide, nema Ta rad, urcite som Ta nepotesila, ale ja to tak vidim a urcite nebudem sama
no neviem,kebyze byva s chlapmi...ale niekedy sa veci nedaju zariadit tak akoby sme chceli..ale tiez by ma napadali rozne myslienky...