senny caj

mis.

betka, ale je to drsné preháňadlo!!!- senna! A z čoho chceš chudnúť? V črevách budeš mať už len "hmotu" po jedle, kalórie budeš mať už dávno vstrebané, pretože preháňadlo účinkuje po 8h! Ak si dáš krabičku ako ja, možno aj po 4h. A tie bolesti!!! Tie strašné kŕče, bolesť žalúdka...celého tela...už som sa išla pomaly liečiť zo závislosti na preháňadlách..Vedela som, že sa z nich nechudne, ale ja som to potrebovala..keď som si ich nedala, mala som zimnicu, bola som nervózna, lebo som mala aj výčitky z jedla...už ich nechcem...

zuju

betka tvoje presvedcenie nebdem nasilu menit, kazdy je strojcom svojho stastia, ja sa skor budem modlit aby si dostala rozum, pretoze som veriaca a tvoju modlitbu en pravy Boh urcite nevypocuje

Andrej

betka20,
vies, pravidla tohto webu mi tiez umoznuju robit si tu co chcem. :)
Takze ty si mozes robit co chces, ale nie na tomto webe.
Tento web nema sluzit ku poskodzovaniu. Hadaj asi tak naco mame tak dlhe crevo? Asi nie nato, aby bolo prazdne.
JASNE?!

mis.

Betka, aha...lebo ja žerem preháňadlá nonstop, skončila som na infúzkach, zlyhali mi obličky...druhý deň abstinujem, môžem Ti povedať, že je to ohromne ťažké, u mňa vznikla už závislosť- aj psychická..lenže mne už bolo jedno, čo z toho dostanem, aj tak som chcela zomrieť..

betka20

boze moj len ta prosim nezrus tuto temu.Robim si co chcem a ako som sa dozvedela je to prirodne prehanadlo tak v tom nevidim ziaden problem
a anorekticky nechcem sa dotknut mishky a ani natty ...s tejto temy urcite nic nevycerpaju pretoze oni vedia skoro vsetky nazvy prehanadiel