senny caj

ethel

Betka,plne ťa chápem...Aj ja som si povedala,že chcem byť v lete super kosť..hi..ale riešim to cvičením-denne aspoň hodinku,doma pri telke...už asi mesiac..a schudla som.A jem všetko na čo mám chuť,ale v menších dávkach(nie 6 knedlí ale iba 3).Tiež som si myslela,že to nepôjde a dočkala som sa,a mám formevanejšiu postavu..skús...

betka20

andrej velmi pekne dakujem. viem ze mozno niekedy sa budem mat rada.ale teraz je pritomnost-ked sa pozriem do minulosti vidim dievca ktore sa malo rada a dopriala si aj sladkost s ktorej mala radost a bola stastnejsia. ked sa pozriem do buducnosti vidim trosku... a druha cesta stastna zena...No teraz kled si dam sladkost nenavidim sa este viac a vycitam si to...Viem ze ak sa z toho dostanem budem to lutovat ze som si premarnila zivot ale teraz si to neuvedomujem.Viem ze chory clovek by dal vsetko za to aby bol cchory a niekto zase zdravy sa bori do toho sam.

ethel

Betka20,prečo zase špekuluješ?A ja som si myslela,že si už ok....škoda tej krásnej tváričky...:-(( Radšej si kupuj aktivie,actimel ale nejedz preháňadlá,črevá ti prestanú fungovať ako majú,odvodní ťa to,dehydratuje,vyschne ti koža,spravia sa vrásky,pokazí sa kvalita vlasov,budeš mať kruhy pod očami a bude po tvojej mladej kráse! A ty naozaj si krásna!!!!

slavina

hodna stezka-ty si tučná???TO nemyslíš vážne ja mám 168 a vážim 64 kg a nemám pociť,že by som bola tučná.Ty si len o 4 cm nižšia a 12 kg ľahšia a chceš povedať,že si tučná????Veď to je choré,nemáš ten pocit,že by si si mala pokecať s tými čo majú anorexiu a bulímiu???

gabina

Betulienka, vsetko prejde, ked z toho budes von, nebude Ta trapit toto ale celkom ine veci...
Tiez som premyslala volakedy celkom rovnako ako Ty. A trapila sa.
Dnes? Chces vediet? Mam po dvoch detoch prsia ako psie usi. Mam krcove zily na lytkach a jazvu po cisaraku cez brucho. Mam vrasky a preto sa stale smejem, nech si myslia, ze od toho. Mam celulitidu a tak si vravim - a kto ju dnes nema? Zadok mi klesol, nasla som si dva sedive vlasy a predstav si, nechapem to ale je mi z toho nejako fajn. A nikdy som nedostala tolko komplimentov, ako prave po 30 - tke. Lebo predavam to, ako sa citim...Nedavam sancu ziadnym pochybnostiam...:-)

hodna stezka

betuska20,dobre si uvedomujes ,ze si robis len zle.Ja neznasam sama seba za to,ze tak isto nedokazem drzat ziadnu dietu.Mam 164 cm 52 kil a nie som chuda,taka trosku pri sebe.Nenavidim si za to,ze som sa dokazala tak prezrat,za to ,ze sa neovladam,ale prehanadlami nic neriesis,nemozes ich uzivat cely zivot a skoncit sa to potom uz tiez neda.Porad mi a bud zacni drzat nejaku skutocnu a zdravu dietu ak na to ma vydrz a ak nie skus sa naucit mat sa radu taka aka si,tucna,skareda...nie vsetci su dokonali.ja napr.mam mohutnu postavu a viem,ze nikdy nebudem chuda,je mi do placu a co mam robit??moj sen bol byt modelkou,kvoli nemu som skoro zacala s bulimiou ,ale vcas osm sa zastavila...prestan s tym a ksus sa naucit vazit si seba samu taka aka si.OZVI SAM I NA MAILIK alebo tu kao ti to ide

slavina

Senny list je preháňadlo,ale pri častom a každodennom užívaní spôsobí,že Ti prestane hrubé črevo pracovať tak,ako má!Ľudovo sa dá povedať,že zlenivie,jednoducho budeš cítiť že si plná,ale črevo to nebude vedieť dostať von.A môžeš si spôsobiť zlatú žilu a nastanú ďalšie komplikácie!Je to doslova preháňadlo a malo by sa využívať len v najnutnejších prípadoch!!!