senny caj

betka20

esxistuje.
poprosit aby mama zamkla sladkosti?aby nekupovala pecivo?NIKDY.prosila som ju uz o to x krat ze nemozem odolat sladkostiam a pecivu.zacala mi kupovat cierne. jem to ale ked pride a povie kupila som vynikajuci biely chlieb a ked je aky je uzasny tak to sa neda.ked pridu detiska a zacnu vam jest pred nosom.ked pride niekto stihly a povie ze je tucny.ked vsade sa len hovori o tom ako letia stihle.ked kamarat mi povie ze mam 90 kil ked stale hovoria o tom aku babu videli a mala peknu postavu.Tak ako to mam dokazat. stekaju mi slzy po liciach ale to je kruta realita.to nie je lahke

gabina

(nemam co riesit.Iba to ako schudnut)
*schudnutie nie je riesenie. Chudnutim problemy neriesis, len ich zakryvas...
(ako sa mam mat rada ked ma stale urazaju)
*da sa to znova naucit. Ak mas spravny postoj k sebe samej, ked si veris a vies, co dokazes, co si zas a co mas za sebou, mozu sa rozkrajat a neurazia Ta nikdy...
(myslim tym ze mieria na postavu)
*je to v tvojej hlave. Su krasni ludia s nedokonalou postavou. Staci, ked im hladis do oci a ine nevnimas. Je to niekde inde...
(mama povedala,ze mam velku rit)
*odpoved? Moju rit neries, mami...
(sladkosti sa kupuju vo velkom mnozstve, pecivo este vo vacsom)
*ok, takze sladkosti do jednej skrinky a zamkni ju pls. mami, pecivko mi mamy kup celozrnne, nech neblbnem a citim sa fajn, to je uplne minimum, o ktore Ta ziadam...Diky, mami...
(po 3 tyzdnoch som sa najedla po 5 hodine.a je mi nanic)
*predstav si na hlave gombik. Vypni ho a povedz si, ze taketo myslienky jednoducho nechces. Povedz im to jasne. Normalne formuluj a vyslovuj slova: Nechcem vas tu, chodte prec! Na mna nemate a nevytocite ma. Ja si tu normalne sadnem, pustim telku (precitam casak, ostriham nehty, vytrham obocko, naplieskam nejaku masku...) a hotovo. Nedostanete ma...
(A co sa stalo znenavidela som sa este viac)
*kazda bulimicka sa nenavidi, normalna vec...
(mala som si radsej vybrat anorexiu)
*skvela veticka, gratulujem Ti za nu...A ina moznost akoze neexistuje?

betka20

gabina nemam co riesit.Iba to ako schudnut.ako sa mam mat rada ked ma stale urazaju.myslim tym ze mieria na postavu.dnes mi krstna povedala ze mam na hovno postavu a mama ze mam velku rit.minule bola u nas sesternica ukazat nam co si kupila.Ma peknu postavu nie jedna by jej ju zavidela.a´ona este povie ze musi schudnut musela som odist a nemohla som udrzat slzy.Povedala som to rodicom ale lutujem to.Preco? pretoze sa nic nezmenilo iba to ze nevraciam pre nic aby som dokazala ze nie som slaboch.ostatok sa nic nezmenil.sladjkosti sa kupju vo velkom mnozstve pecivo este vo vecsiom.ale nastastie sa uz ovladam dnes som to pokazila po 3 tyzdnoch som sa najedla po 5 hodine.a je mi nanic.Myslela som si ze ked zacnem s vracanim tak schudnem a co sa stalo znenavidela som este viac a pribrala 5kg.Mala som si radsej vybrat anorexiu

betka20

kamoska ho pije.ale povedala som jej ze to je navykove a tak a povedala ze s tym prestane ze to nevedela.a nic jej nie je

gabina

nebudes ho pit raz do tyzdna. Ver mi. Budes ho chciet pit stale. hovori sa tomu navyk a zavislost. A da sa k tomu dopracovat lahko. Lepsie je ani nezacinat, ver mi...

betka20

da sa tym cajom schudnut?????????myslim tym ze ked sa budem drzat a pokazim to. nemyslim teraz ze kezdy druhy den budem pit ten caj iba ked to pokjazim auz to nieje casto tak raz do tyzdna a este konecnce som schudla 2 kg viem ze je to malo ale predsa len nieco