senny caj

slavina

kiara88 tak s tým prestanem,môže to vyvolať úplne zlyhanie čriev a skončíš v nemocnici.Prosím vás babenky,nerobte zo seba trosky,kvôli nejakej hlúpej predstave o krásnej postave.
Betka20,Tvoja váha a výška je v pohode.Nerieš chudnutie.
A ak,tak to skúste zdravo.Tzn. Ráno si dajte nalačno jednu hrušku,pred obedom si dajte pár semienok slnečnice a po jedle znova.Medzi jedlom si dávajte jogurty,alebo nejaké iné kyslé mliečne výrobky.Večer je ideálne,keď si dáte buď kúsok kyslej kapusty,alebo grapefruit.Hlavne veľa ovocia a zeleniny.To sú veci,ktoré spôsobia lepšie vyprázdňovanie a sú to aj požierače tuku a zlého cholesterolu.A ešte niečo.Ideálne je nalačno vypiť polievkovú lyžicu olivového oleja!!

kiara88

mis.,ja jem prehanadla kazdy den,som uz na tom zavisla,neviem sa toho zbavit aj ked by som chcela((( citala som tvoj prispevok,ako dlho ich beries a kolko denne?ja uz rok a 6denne,niekedy aj viac

panika

jaj a to hlavne-prestan s prehanadlami.akurat budes slaba,odvodnena a budes mat krce (malo magnezia).radsej pi zihlavovy a cistiaci caj -dostat v lekarni.

panika

betka 20
2 kg za 1 alebo 2 tyzdne a ty pises,ze IBA?Ak nechces jo-jo efekt,musis chudnut pomaly.2 kg za 2 tyzdne je uplne perfektne.tak sa prestan podcenovat- ved ti to ide super.DRZ SA!!!!

olla

ja pijem caj natur-linia so sennou je super ja som s nim velmi spokojna dostat ho vo vsetkych obchodoh a kupis za malo penazi skus

ethel

Betka,veď chudnúť sa má pomaly a nie rýchlo-jojo efekt...Tak čo sa blázniš,všetko je v poriadku..a ja keby som si ku poobednej káve nedala sladkosť tak by som sa ani nenabila energiou a ešte ma to aj upokojuje,telo potrebuje glukózu!

betka20

no ja cvicim kazdy den hodinu nejem po piatej a ja si dam 2 alebo jednu knedlu a uz sa citim ako by som zjedla vagon.a schudla som iba 2kg