Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

štúdium soc.práce

jajka001_

laurina, mne stacili fotky, smrad nazivo zazivat nechcem. inak tiez som mala take predstavy ked som mala 15 ze by som to rada tam isla riesit a pomahat. nastastie som z toho uz vyrastla, stacilo mi zazit o trochu civilizovanejsich ciganskych susedov.

Laurina22

Veve ale v internetovej komunikacii sa diakritika nepouziva,je to nepisane pravidlo medzi uzivatelmi ak sa nemylim.

jajka001_

no a preco sa ten policajt zatajuje? lebo sa boji. to iste bolo aj tu v blave, ked skini napadli dedka za bieleho dna, schovali sa. pritom jake maju platy. ale kto za to moze, ze si to mozu dovolit? zas len vlada. co zmoze taky socialny pracovnik ktory ma obmedzene kompetencie? tiez sa riadi len prikazmi. a nikto nie je taky blazon aby sam akcne vliezol do osady a zacal tam robit osvetu. aj tak by to prd pomohlo. tam treba zmenu spravit zvnutra, oni si musia pomoct sami, lebo bielych nepocuvaju. a dobrovolne sa nezacnu ani ucit ani pracovat, nemaju preco ked dostavaju davky alebo si prachy mozu vyzobrat alebo mozu beztrestne kradnut.

veve_IX

inak dalo by sa tu o tej úrovni komunikácie polemizovať, keďže väčšina z vás ani len nie je schopná písať s diakritikou. Na rozdiel od nás soc. pracovníkov, kt. toľko zatracujete. Ešte dobre že nepíšete za každým slovkom STOP, pri tom si ani vôbec neuvedomujete, že to môže úplne zmeniť význam či vety. Ilustračný príklad: slovo zobrať/žobrať či cudne/čudné a pod.
A milá tpch, ako absolventka medicíny, myslím že nikomu z nás tu netreba ozrejmovať v akom stave je naše zdravotníctvo. To mám teraz hromadne začať odsudzovať všetkých lekárov, zdrav.personál, vysmievať sa ich práci a situácií? asi je to trošku odveci...