Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

štúdium soc.práce

tpch

V prvom rade vlada kasle na ludi, ktorych oni okradaju. Nie je normalne, aby pani pozerala uprostred bieleho dna von z okna na to, ako jej tito mili spoluobcania rozoberaju plot a odvlacaju do zbernych surovin, pricom policia sa zatajuje.
A ked im ponuknete pracu za 600eur, tak sa vam vysmeju, ze tak malo? Za to sa im neoplati vstat z tej zablsenej postele...

Laurina22

Veve ja som parkrat v ciganskej osade bola a tym nemyslim ciganske osady tu,na zapade.Myslim tym Strane pod Tatrami,Jarovnice a podobne "konce sveta."A ano,viem o com to je.

Je tam neporiadok,smrad,infekcia,bakterie,potkany velke ako macky ti za bieleho dna behaju popod nohy,deti vykonavaju svoju potrebu uprostred ulice,a nielen deti.

A suhlasim s Tpch.Kde ste vy,socialni pracovnici?Ved vy ste najviac erudovani v obore,tak kde ste?Nerobite nic.A tak to aj vyzera.

jajka001_

ciganov v osadach niekto riesi? podla mna ich vlada aj ostatni uspesne uz dvadsat rokov ignoruju. sem tam im daju zdarma bytovku aby sme nevyzerali pre eu ako rasisti.

tpch

Mila veve, to ty si si vybrala socialnu pracu a ides ju robit s plnym nasadenim, takze ciganske osady su v tvojej kompetencii. Ja som vystudovala nieco uplne ine, pretoze nemam zaujem osady navstevovat. Tak sup-sup do vysnenej prace a dobre si zi z hlbokeho uspokojenia, ked ti budu nadavat, ze nemaju co nahadzat do hracich automatov a za co chlastat. Mimochodom-sucasna situacia v osadach je odrazom prace aj socialnych pracovnikov, takze zase ziadny pozitivny argument. Aky material, take vysledky, ked nieco nasobis nulou, vzdy ti vyjde iba nula...

lienocka2

Nedokážem objektívne posúdiť náročnosť štúdia soc.práce, lebo som túto školu neštudovala a ani neviem bližšie podrobnosti, čo sa tam študuje. Ale neviem prečo všetci odsudzujete absolventov soc.práce, masmediálnej komunikácie či iných odborov, pokiaľ tú školu nemáte vyštudovanú. Tak isto aj právo a ekonómiu študujú aj blbci, ako je to na všetkých školách. Samozrejme, nie všetky školy sú rovnako náročné, ale to neznamená, že nie dôležité. Z každej vysokej školy vychádzajú absolventi, ktorí nenájdu zamestnanie v danom odbore, lebo je pravda, že stále viac a viac ľudí sa hlási na VŠ. Neviem odkiaľ viete, aká je kvalita končiacich absolventov tejto školy, či boli robené výskumy a porovnávali sa všeobecné vedomosti s absolventov na iných školách alebo čo. Ak ťa to baví, tak si nevšímaj takéto reči..ale čo je pravda, že taký soc.pracovník zarobí asi dosť málo, vzhľadom k tomu, že má vysokú školu.