Dobrý večer, tento rok končím bc.stupeň štúdia SP na Trnavskej univerzite a rozmýšľam o pokračovaní v mgr.štúdiu inde. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti, info, plusy a mínusy štúdia SP na ostatných VŠ v SR, príp. ČR. Ďakujem za každú užitočnú radu.
štúdium soc.práce
tpch ako si prišiel na tých Cigáňov v osade?? zase nemúdre domýšľanie, kt. o niečom svedčí...
Keď si taký macher, choď sa s tými "Cigáňmi v osade" dorozumieť ty. A nielen dorozumieť, ale vyjsť s nimi. Chcela by som ťa vidieť. Klobúk dolu pred všetkými kt. robia v osadách a dosiahli aj nejaké výsledky. Ale vôbec, už to že tam šli je obdivuhodné. Skláňam sa pred nimi a fandím im. Pretože oni vedia o čom to je, nie ako mnohí v tejto republike čo sa k tomu vyjadrujú, hoci majú len plné ústa a prázdne ruky a hlavu čo sa týka znalostí v tejto oblasti.
chyba tam vela ciarok
a moze mi niekto prosim vysvetlit, co to znamena 'skromne rozumove vlastnosti'?
Tak "Vyanoce" ani "Jezysa" som este nevidela, to je pravda, ale keby to napisal student VS, tak sa odstahujem na salas a zabudnem na hlupakov. Ovce su mudrejsie ako nasi studenti.
A mimochodom-neslo len o to "dectvo", moja. Ved ten tvoj kolega netusi, ze existuje nieco ako ciarka oddelujuca vety...
sama gramatické chyby nemám rada, snažím sa im vyvarovať. Našťastie s gramatikou som extra problém nikdy nemala. No ak človek píše rýchlo, navyše unavený po celom dni- je večer, môže sa stať že sa pomýli. V tomto prípade išlo o slovo "dectvo" čo je napísané tak ako sa to vyslovuje..žiadne Veselé Vyanoce či Ježyš, ako sa stáva niektorým (nie študentom SP, aby si to zas niekto nevysvetlil po svojom..). Sme ľudia, sme omylní. Ja by som z toho tragédiu nerobila.
Nejako nemam ten pocit :-DDD Ale s Ciganmi v osade sa asi dohovori...
nebudte nanho taki zli :)) ved si zoberte,ked nastupoval na výšku, možno tá gramatika bola ešte oveľa horšia:)
to je pravda inak, hanba za tie gramaticke chyby a v suvislosti s obhajovanim urovne VS dvojnasobna :DD trosku trapas.
Mily clo, mozno budes mat bakalarske statnice, ale si jeden z tych, o ktorych sa tu pise-neovladas ani len zaklady slovenskeho pravopisu. A to je zalezitost zakladneho vzdelania, nie vysokeho skolstva. A ty tu bude kotkodakat o skromnych rozumovych schopnostiach :-DDDDDD
Teraz si to zabil a svojej kolegyni v tejto teme si vobec nepomohol, skor uplne naopak.
Zdravím Vás,
Som socíálny pracovník a som na to hrdý.Debatu o sociálnej práci by mali viesť odborníci a ľudia čo ju vykonávaju.Tézy, že je to o ničom a pod podávajú ľudia so skromnými rozumovými vlastnoťami.Ten čo si podáva prihlášku na akúkoľvek školu by sa mal sam seba spýtať čo od toho očakáva, nie sypať si na seba popol po skončení školy.Jednoducho aj zložito povedané niektorí ľudia zle myslia sú zlomyseľní a nešťastní a chceli by to podávať ďalej.
Ja som školu stupeň Bc. ukončil pripravujem sa na štátnice pracujem v soc práci a som spokojný.To želám aj Vám