Neviem bohuzial napisat (aspon zatial) navod ako si zarucene vybudovat imunitu, ale zakladne pravidla v mojom zivote su:
- si z rovnakeho hovna ako ja. (slusne: z rovnakeho masa a kosti)
- som slobodny. (existuje nekonecno moznosti uplatnenia sa)
- a potom, z dlhodobeho budovania si ochrany, ze nech na mna nadava KTOKOLVEK a COKOLVEK, poviem si: "fajn chlapce (dvievca), TOTO je TVOJ nazor, a co? To ze je to tvoj nazor, meni to moj zivot? To ze si ty myslis, ze jablko je zelene, kdezto ho mam v rukach a je cervene, meni to moj zivot ? Meni moj zivot to, ked nieco povies?
isteze meni :)
Ale presne tak, ako ja chcem.
Aby som to nekomplikoval, lebo sa zamotam, moze povedat dobre, ci zle.
Ak povie dobre, beriem to ako fakt, a pokracujem.
Ak povie zle, zamyslim sa co robim zle, ak nic, pokracujem.
Ale rozmyslal som ako by som sa zachoval ak by som bol presne v ronakej situacii ako Laurina, neviem .. je to bude prilis malo detailov, alebo neviem aky nasledok by mala ta-ktora reakcia, ale asi by som sa jej opytal, ze ako je mozne, ze robi moju pracu .. a potom podla moznosti no.. mozno to zobral utokom a mozno odhcodom.. Ale ak by mi to zacalo prerastat cez hlavu, opytal by som sa ze naco som tu ja a naco je tu ona.. Preco kazi efektivitu prace tym, ze jednu ulohu robia dvaja na poschodi. A nech si jasne stanovime, kto co ma robit..
Chce to avsak istu davku agresivity, resp. mozno progresivita je lepsie slovo. A zaklad je, som ochotny RISKOVAT. Ak prehram, smola, ak vyhram Oujeee bejby. Nemyslim si, ze by som prehru lutoval, lebo nelutoval by som ani vyhru predsa a nie som dieta, aby som sa pri vyhre radoval a pri prehre plakal, ako to robi 99% ludi a v tom spociva moj (subjektivny) uspech ;)
PS: Ludom, sefkam, sefom co robia naprieky, ste luzi :) (velmi siroky sarkasticky usmev, co by vam roztrhal cokolvek), z dovodu, ze zabudate na fyzikalnu velicinu "t" teda čas a ze hadzanim polien pod nohy ho stracate rovnako ako ten komu to hadzete pod nohy, namiesto toho, aby ste ho predbehli konvencne, respektive pracovali na sebe. Ale skoda hovorit - clovek vasho intelektu to nepochopi, vsak ?