Miluj svoj zivot

Príspevok v téme: Miluj svoj zivot
ja40

Ahojte,prave mi kurier priniesol 3 knihy,jedna z nich je Miluj svoj zivot.
Rozhodla som sa,ze vam z nej budem sem tam pisat,aby sa vam lahsie na tomto svete zilo :-)

Dokonalost deti

Deti sa nemusia o svoju dokonalost ani len trochu usilovat. Dokonale sa uz rodia a spravaju sa,akoby o tom vedeli. Vedia,ze su stredobodom Vesmiru. Neboja sa poziadat o to,co chcu. Emocie vyjadruju bez zabran. Ked sa dieta hneva,vie o tom cele okolie. A ked mu je dobre,jeho usmev dokaze naplnit stastim celu miestnost. Deti su plne lasky.
Male dieta moze od nedostatku lasky umriet. Postupom casu sa ucime zit bez lasky,ale male deti to nevydrzia. Maju radi kazdu cast svojho tela,dokonca aj vlastne vykaly. Maju neuveritelnu odvahu. Aj vy ste boli taki. Ked ste sa narodili,boli ste dokonali. Vsetci sme boli taki.Potom sme zacali pocuvat dospelych,ktori sa naucili bat a zacali sme popierat vlastnu dokonalost. Nikdy kientom neverim,ked sa ma snazia presvedcit o tom,aki su nemozni a nehodni lasky. Mojou ulohou je vratit ich do cias,ked vedeli,ako sa maju mat naozaj radi.
Pokracovanie nabuduce :-)

majoranka

jajka001_

Bohuzial mas pravdu.
Aj ten najvacsi optimista, teoretista, praktivista, hocikto kto si mysli ze "vie co je utrpenie aj bez facky" si to jednoducho domysla.. neverim ze existuje clovek, co vie ako chuti facka, bez toho aby mu ju niekto niekedy v minulosti alebo pritomnosti ustedril.

AJ KEBY VIDEL prave niekoho kto je fackovany, nemoze si jednoducho domysliet tie nasledky (bolest, uzdravovanie, atd). To je podla mna takmer urcite nemozne. (Mozno 1 z milion, prilis vela pokusov = prilis vysoka sanca na trefu do cierneho, uplnou nahodou, ale predsa, i ked - pri facke by sa toto asi velmi tazko, ak vobec, dalo pouzit)

majoranka

*inko

PRESNE SI VYSTIHLA MOJE MYSLIENKY !!!

Dnes si idem v centre Bratislavy a PRESNE POZERAM TVARE LUDI

- zena: ako keby isla z pohrebu
- muz: ako keby isiel z pohrebu
- dieta: ako keby islo oznamit rodicovske zdruzenie

proste KAZDY je taky mrtvy, zombie..

Staci ist par kilometrov za hranice, naozaj, uplne bez srandy, tam vidim ludi, co sa smeju.. Su mili aj bez toho, aby mi tam nieco predavali.. Dokonca aj revizor, policajt, uradnik.. Ale tak hranice mozu gumovat kolko chcu, mentalitu nikto nevygumuje :(

*inko

sweater, vyčkaj času, možno ešte začneš vykrikovať "že život je úžasný" :) nikdy nevieš
ja na to tiež čakám..a furt nič :D ale to ešte neznamená, že všetci ten život majú nahouby:)

niekomu sa práve narodilo dieťa,
niekto sa práve zaľúbil- sú najšťastnejšími ľuďmi na svete...
ale ja nechápem, čo sa všetci tým svetom oháňate..najľahšie je naň sa vyhovoriť.
a my sme čo? nie sme náhodou my ten svet? stačí že ráno vyjdete z domu, s dobrou náladou, nasadnete do autobusu a toť, ten plný zdutých ksichtov..hneď prejde nálada...ľudia už akoby boli tak naprogramovaní, lebo ktosi povedal, že svet je zlý, tak ja sa budem tváriť ako kyslý citrón, a žiadna snaha niečo zmeniť, pritom by úplne stačilo, keby každý začal od seba

no a idem si ja teraz dokončiť seminárku, aby som ju mohla zajtra mojim odutým spolužiakom odprezentovať a rozdať im pár mojich úsmevov :)

btw...na ničom nefičím, nič neberiem, nie som optimista, ale antipesimista a dostala som v živote také facky, že by to možno nikto na mňa nepovedal :)

Ja40, kludne píš ďalej :) dá sa v tom nájsť dosť zaujímavých myšlienok:))

sweater

ja vam tu vobec nechcem oponovat, ale myslim si ze kazdi kto sa chce pozerat na svet svojim vlastnym pohladom, nech je uz akykolvek, si ho vie spravit sam, bez toho aby sa tu stale castejsie objavovali taketo voloviny. a btw ja som si ziadnym peklom v zivote nepresiel ( teda aspon podla mna, ale vsetko je relativne ze ano), vlastne si myslim ze moj doterajsi zivot je celkom fajn, som stastny, aspon vacsinou, snazim sa robit stastnymi aj mojich blizkych ktorych mam rad, a aj ostatnych v ramci moznosti :), ale take kecy ze zivot je uzasny a dokonaly a ze ludia prekonaju vsetko tym ze budu sirit lasku si strcte za klobuk, doba hipies uz skoncila. na zivot sa treba pozerat realne ale treba si najst na nom nieco pekne, co nas nuti napredovat a tesit sa z noveho dna.

watemelon

ale su taki len ich nenajdes na takychto forach, tu su len chori a zatrpknuti (ja som vynimka hehe, viem ze je svet taky aky si ho spravim, dakujem za vsetko, za kazdy den, za vsetku lasku, za vseculinko, ocenujem vsetko a vsetkych, proste zivot je nadherny a vdaka tejto filozofii sa mi aj zlepsil a som stastna a bohata a milovana a milujem)