Transplantácia vlasov

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov
lovedays

tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?

oskarpol

prosim vas neviete ako je to s transplantaciou vlasov v turecku? vela som o tom cital len neviem ci mam ist do toho zrovna v zahranici, ci nebude lepsie u nas, viete mi poradit?

pasik

Ahojte, mojej kamoske robili nedavno presne toto iste. Cenu som sa nepytala, ale mozem ti zistit. Ma to fakt super spravene a je velmi spokojna. Viem ze bola v interklinike v relaxe oproti auparku.

malcica

A neexistuje moznost transplantacie cudzich vlasov? nie je nic take? Nejake nastrelovanie alebo co. Lebo mne nemaju uz ani co presuvat po hlave :-(

miroro

Milucka ja som bol tiez na transplantacii a robili mi to na klinike Esthetic v BA neviem sice z kade ste ale mozno to budete mat blizsie :)

Tiborrrrr

Ja som bol tiez tam u doktorky Nestorovej :) velmi dobry pristup a vysledok ani nehovorim.
To sa len zda vela, ono sa to strati mozno aj viac ich bude treba. Ale to oni vedia kolko :)