tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?
Transplantácia vlasov
Mariale, dakujem ti :)
milucka, mne to robila pani doktorka Hudáková v centre plastickej a estetickej chirurgie a naozaj sa nemám na čo sťažovať :-)
Tibor
a
Mariale.
Ktori lekari vam to prosim robili? A v ktorych zariadeniach, nemocniciach? Dakujem. Pytam sa preto, ze tiez nad tym rozmyslam a reakcie na lekarov aj zariadenia su rozne. A zas clovek nechce riskovat v takejto veci
Dobrý deň Sandrička, ja som bola na transplantácii minulý rok, u žien je potrebná konzultácia, lebo nie všetky ženy môžu podstúpiť tento zákrok. Ja som bola jedna z tých šťastnejších, čo im zákrok umožnili :-) a keby som sa mala rozhodnúť ešte raz tak by som určite do toho išla ;-)
minimalny pocet je 300 ja som ich potreboval o nieco viac a dal som na radu od nich kedze ja som nevidel kolko ich este potrebujem, ale som naozaj spokojny, aj s pristupom aj so vsetkym
to si si sam pvoedal kolko folikul chces transplantovat? ci to oni odporucia?
u zien je to vraj zlozitejsie ze musia najprv posudit ci vobec transplantaciu mozu vykonat skus sa najprv objednat na konzultacie:) A urcite sa neboj, ja som bol prekvapeny kolko zien to podstupuje, takze nie si jedina :)
Michal ja som tam nechal tisicku ale co som cital tak je to taka normalna cena za takyto zakrok
kolko ta to stalo?
a nevies nahodou ako to funguje u zien? ci sa zakrok niecim lisi? dost sa bojim do toho ist :(
Tak bolesti uz ustupuju, tlmil som ich tabletkami ale inak vsetko super :)
Sandricka cena sa odvija od toho kolko vlasovych folikul je potrebne implantovat, ja som platil za jednu folikulu 3e :)