Rast do výšky

Príspevok v téme: Rast do výšky
Danny16

Mám už 16.Momentálne sa venujem zatiaľ \\\"TROJBOJU\\\" 1 a štvrť roka ....lenže o dva týždne sa to radikálne zmení.Moja aktuálna telesná výška je zatiaľ 173cm,a teraz hlavne k veci,mohol by som pravidelným zdravým športom (BEH a Plávanie) + pestrou zdravou stravou ovplyvniť moju neznesiteľnú výšku a dosiahnuť aspoň takých 185cm ? ..že vraj čo som počul sa rastie cca do 25 rokov ako kto ...a ešte niečo,mohli by ste mi predpísať prosím niekto z Vás ten pravý správny jedálniček?Ďakujem za skoré odpovede :)

petronetta

21 roční chlapi, môžete ešte narásť, na svete predsa existujú zázraky. Berte ich však ako niečo, čo sa nedá so 100 % istotou vylúčiť, že by tak nebolo, iba na 99,9%. Majte sa radi takí, akí ste.

FrantiskaMokra

neviem, ci az do takej vysky ale myslim si, ze este par cm isto vyrasties...este mas len 16 a tvoje telo je stale vo vyvine..

Zuzulik8

Tmas stravou ani sportom vysku neovplyvnis, ta je dana geneticky. Ty si ale este mladucky a urcite este porasties, kolko sa ale neda urcit. Stale je ale mozne ze svojho otca pretasties.

tmas

Ahoj mám 14, meriam 176cm môj tato má 181, a mama má 163, každodenným strečingom, plávaním. Dalo by sa natiahnuť na 185?

Samuel123fg

Ahojte, myslíte že tzv. L-Dopa pomáha pri raste? Mám 14rokov,65 kg a 178 cm a pitreboval by som ešte 7 centimetrov... myslíte že by pomohla? A ak tak myslíte si že ešte budem rásť keď mám len 14?? Ďakujem za odpoveď