Rast do výšky

Príspevok v téme: Rast do výšky
Danny16

Mám už 16.Momentálne sa venujem zatiaľ \\\"TROJBOJU\\\" 1 a štvrť roka ....lenže o dva týždne sa to radikálne zmení.Moja aktuálna telesná výška je zatiaľ 173cm,a teraz hlavne k veci,mohol by som pravidelným zdravým športom (BEH a Plávanie) + pestrou zdravou stravou ovplyvniť moju neznesiteľnú výšku a dosiahnuť aspoň takých 185cm ? ..že vraj čo som počul sa rastie cca do 25 rokov ako kto ...a ešte niečo,mohli by ste mi predpísať prosím niekto z Vás ten pravý správny jedálniček?Ďakujem za skoré odpovede :)

Matigo

Ja by som sa chcel opytat, mám 21 rokov a moja aktuálna výška je 184cm no chcel by som mat aspon 190cm, prosím Vás, je to ešte reálne v mojom veku ?

príncezná111111

Ahoj mam 15 mam skoro 160 cm ? myslíte že je to normalne od 12 rokov som za dva roky podrasta iba 4 cm čie 2 cm za rok teras skoro nič .. v našej rodine su všetci vysoky cca 180 cm myslímsi že genetická chyba to nebude čo mám robiť aby som aspon trochu podrástna neake cviky výživové doplnky a podobne ..

HELPME62312

Dobrý deň.Chcem sa opýtať mám 12 rokov(ja viem ale tak chcem sa spýtať)Som siedmak na základnej škole a mám 1,60cm možno viac.Myslíte,že je to dobrá výška??

za odpoveď ďakujem:D
a zase nechcem tie komentáre typu:
,,Bože máš len 12,,
,,to ta nemusí zaujímať,,
a pod. však viete.

mmatuuuussss

ja mam 17 rokov a mam 181 cm chcel by som tiez este podrast aspon te 4 cm takze som patral po rieseniach a ak sa chces dozvediet ci este narasties nehaj si odrengenovat rastove strbiny a strecing pomaha,plavanie a ak mas silny zaludok tak si davaj tri lizicky olivoveho oleja denne..ale podla tvojej vysky otca a matky moc uz nenarasties...pocita sa to (vyska matky plus otca plus 13):2 ...

Danny16

Díky za užitočné tipy...priveľký optimista,čítal som od ľudí kopec komentárov ako dosiahli po 16 dokonca 20 cm na viac,takže prečo by som aj ja nemohol byť jeden z tých ľudí, a ešte taká pripomienka..Matka má 173cm(čo je dosť privysoko pre ženu si myslím),oco 176,dedo 180cm tak by som mohol vyťažiť aj 190cm,no nie? :)a nezáleží na tom či máš 16 alebo 19 (samozrejme,pokiaľ nepresiahneš vek 21,vtedy končí rast)..