Mám už 16.Momentálne sa venujem zatiaľ \\\"TROJBOJU\\\" 1 a štvrť roka ....lenže o dva týždne sa to radikálne zmení.Moja aktuálna telesná výška je zatiaľ 173cm,a teraz hlavne k veci,mohol by som pravidelným zdravým športom (BEH a Plávanie) + pestrou zdravou stravou ovplyvniť moju neznesiteľnú výšku a dosiahnuť aspoň takých 185cm ? ..že vraj čo som počul sa rastie cca do 25 rokov ako kto ...a ešte niečo,mohli by ste mi predpísať prosím niekto z Vás ten pravý správny jedálniček?Ďakujem za skoré odpovede :)
Rast do výšky
Neznesitelnú? Šak to je dobrá výška, akurát...a zo 173cm na 185cm v 16tich rokoch, si veľký optimista. Možno ešte vyrastieš, ale určite nie tak veľa...
Aj ja mám tento problém a myslím si, že šport je asi naideálnym riešením. Moja známa bola tiež nízka, ale keď na strednej začala hrať volejbal o dosť vyrástla(asi o tých 20cm). Ja to určite skúsim a odporúčam ti to.
Teda športom sa ovplyvniť určite dá aj jedlom.také idealne športy sú plávanie,basket,volej,taekwondo...
hlavne si dopraj vela spanku...inak je to genetika...takze az tak moc to neovplyvnis...
urcite nieje sanca. je to dane geneticky. clovek sice rastie do 25rokov, ale to su len milimetre, maximalne par centimetrov, po 15tich rokoch clovek uz viac ako o 5cm nenarastie, sportom ani stravou sa vyska ovplyvnit neda